Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőmet? ( Többi lent )
Egyszerűen nem értem, az utolsó hónapban nagyon megváltozott , folyamatosan veszekszik velem, durván sérteget és beszél velem. Tegnap rákérdeztem szeret-e még, azt mondta, hogy nem tudja, ma reggel meg ő kel telefonon, hogy szeret stb......, és leszarja az egész kapcsolatunkat.
Ez talán már a végét jelenti?
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel ?
Én 22f ő 19n
Szerintem is rád unt....persze nézd meg mikor hisztizik, ha menstruáció idején az más, azt sz.rd le nagy ívben....
Alapelv legyen egy kapcsolatban, hogy ahogy te viselkedsz vele, azt várd el tőle is.....ha te nem sértegeted és nem viselkedsz vele így, akkor ne tűrd h ő ezt tegye veled.....ez az emberi kapcsolattartás (mindenféle kapcsolattartás) alapelve: kölcsönösség.
Egyébként én pont ezért kerülöm a 22-24 évnél fiatalabb lányokat....nincs szükségem tinilányok hisztijére....
Nincs komolyabb nő, mint a korosztálya, csak komolytalanabb.
Ha most kezdte el szedni a foggátlót, akkor az okozza. Orvos és kérjen másikat.
Drága Szerelmem! Örülök, hogy így kibeszélted itt a kapcsolatunkat. Köszönöm a véleményeket. Értelmes hozzászólások egy kevésbé értelmes kérdésre. Pontosabban kevésbé valósághű kérdésre. Az érmének mindig két oldala van, elfogadom más véleményét, de jogosnak és megalapozottnak akkor sem találom. Ha már te így itt a hátam mögött ilyen lépéseket tettél, talán jogom van reagálni rá. Gondolkozz el azon, milyen helyzetekben beszéltem veled "durván", mit tettél akkor. Próbáltad megbeszélni. Persze, igen, meg is beszéltük, de kérdem én kinek van igénye napi szinten ezerszer hallgatni ugyanazt a "megbeszélést". ?!?! Óvodás módjára egymás után százszor kérdezgetni, hogy "Na mikor mondod ki, hogy vége? Mikor mondod ki? " " Badoozhatok? " és társai...csak hogy a kellemesebb és nyomdafestéktűrőbb megnyilvánulásaidat említsem. Ha a sérelmeim megmagyarázása neked durva sértegetés, akkor nagyon sajnálom. Én legalább nem hazugságokra és kihasználásra próbáltam meg felépíteni egy kapcsolatot. Nevetséges amiket itt írsz. El kellett volna gondolkozni azon, miket és hogyan műveltél, amire az ember így reagál. ( sorozatos megaláztatások, undorító bánásmód, stb. ) Én úgy érzem mindenben melletted álltam, segítettem, amiben tudtam, ha te nem így érezted nagyon sajnálom. Remélem ezt olvasva kicsit magadba szállsz és a problémáidat ezentúl nem úgy próbálod megoldani, hogy a másikat rossznak beállítva megsajnáltatod magad és keresteted más emberekkel a Téged megnyugtató "okokat", csak hogy a lelked megnyugodjon, Te aztán nem tettél semmi rosszat. Úgy írd le a dolgokat, ahogy azok történtek. Ha durván beszéltem, meséld el azt is milyen szavak előzték azt meg a Te szádból, esetleg milyen tettek. Nem próbálom magamat mosni és vétlennek beállítani. Igen, én is hibázom és vannak rossz napjaim, de annyira már Te is ismersz, hogy tudhatod, mindennek oka van amit teszek. Próbálj meg az alpári bunkóságaidon változtatni, és kevésbé rabszolgahajcsár, önző és kisajátító lenni.
Puszil: Barátnőd, aki biztos a menstruáció miatt bolond az év 365 napján
(Mellesleg a fogamzásgátló szedése alatti vérzésnek a hangulatingadozáshoz semmi köze, de nem akarok átmenni nőgyógyászba, aki akar utánaolvas.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!