Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örök szerelem, vagy a szerelem törvényszerűen átalakul egy idő után szeretetté?
11-es, én meg az vagyok (4 éve olyan kapcsolatban, ahol van szerelem), aki itt osztja általában az észt, hogy a kémiai folyamat, amit sokan szerelemnek hisznek, nekem csak vonzalom. Nekem a szerelem nem kémia, vagy csak egészen pici részét lehet kémiával magyarázni.
Úgyhogy szerintem mi élő példa vagyunk arra, amit írtam, hogy még csak nem is mindenki ugyanazt érzi szerelemnek. :)
8-as voltam.
34/N
Olvass utána.
Mindenkinek lehet más persze, de azért 4 évig nem tudja fenntartani azt a fajta szerelmet a szervezet, ami az első években van. (pillangó gyomorban, csak rágondolsz, másra nem tudsz stb.)
"Olvass utána."
Aha, oké... és attól majd nem leszek szerelmes, mert valahol azt írják, hogy ááá, az nem lehet? :D Mert én 4 éve az vagyok, akármit is okoskodik ki a tudományos irodalom. :D Szerencsére kölcsönös is. Bár ilyen eddig még tényleg nem volt nálam. De ez nem csak kémia. Be sem értem volna olyan szerelemmel, ami csak kémia. De ez is olyan, hogy kinek mi a megfelelő. Akinek a csak kémiai vonzalom, annak az, nem vagyunk ugye egyformák. Nekem az, ismétlem, még nem szerelem, csak vonzalom, nekem a szerelem ennél jóval több. Ebbe bele tartozik a vonzalom is, a szeretet is. Szeretet nélkül pl. bennem nem alakul ki szerelem és ha valakibe igazán beleszeretek, az nem is múlik el könnyen. De ez én vagyok, más meg máshogy érzi.
12-es
"A szerelem nálam nem csak kémia"
Ez nem egyén függő...a szerelem érzése kémiai folyamat és egész életen át teljességgel lehetetlen.
Nem azt mondom,hogy nem vagy szerelmes,ha ezt mondod akkor biztos így van. Az első párommal 7 évig voltam együtt...abból az első 2 volt teljes rózsaszín köd,a szerelem utána is megmaradt...tehát 5 évig kb teljeseb biztos voltam benne,hogy szerelmes vagyok...aztán ez szépen lassan elmúlt.
Nos én sem mondanám magam tapasztalatlan tininek,csak racionális vagyok.
15-16 éve tartó szerelem?? Ugyanmár....
Biztosan imádják,szeretik egymást és nem tudnának elválni...de az már más tészta.
Ez már egy jóval nyugodtabb,ésszerűbb,biztonságosabb és valószínűleg kiegyensúlyozodtabb kapcsolat és tök jó,hogy ha egy pár ezt tudja kiváltani egymásból.
Persze mindig is lesznek emberek akik föld felett járnak és hisznek pl az örök szerelemben....nem is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!