Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudja meg hogy valóban mindenben igazat mond e?
Figyelt kérdés
Igazából nagyon szeretjük, de azért részemről meg szokott jelenni a féltékenység. Senkiben nem tudok 100%ig megbízni. Előfordul hogy nem mond el mindent, csak úgy megtudom. Ő alapból nem az a típus akinek be nem áll a szája. Most is úgy jöttem rá hogy buli képeket néztem hogy felment bulizni. A barátaival volt fent. Tudja hogy nyugodtan mehet és engem nem zavar. Ő rám egyáltalán nem féltékeny, azt mondja bízik bennem. Valamelyik nap gyorsan kilépett a facebookjából, volt új értesítése, levelet kapott de nem nézte meg. Kicsit fura volt mert kérdezte is hogy mit nézek meg a számítógépen mert pont ott ült. Meg is jegyeztem hogy miért lépett ki olyan gyorsan, picit morcosnak éreztem.A telefonjában nem találtam semmit, de azután néztem meg hogy felmerült egy kis féltékenység részemről egy kis hülyeség miatt. Tegnap tisztáztuk a dolgokat és mondtam hogy beszéljük meg jobban a dolgokat ha problémánk van és hogy akármikor elmehet bulizni csak szólhatna róla. Azután nagyon kedves volt és jó volt a kedve, bújós volt meg úgy éreztem minden rendben. Mondta is hogy megnézhetem bármikor a telefonját és csak annyit mondott hogy ne vigyem túlzásba a féltékenykedést. Szerintetek időközönként bejelentés nélkül meg nézzem az e-mailjet meg a telefonját vagy nincs rá okom és csak túl féltékeny vagyok?2013. jan. 17. 11:23
11/13 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan dugjál félre, mert ebben a kapcsolatban nincs perspektíva. Bizonyos érdekek még összetartanak titeket, de ezek már aránytalanok. Most lassú agónia következik, nem irigylem a srácot. A féltékenység pedig nem olyan, mint a nyári zápor, hogy néha jön és kész. A féltékenységnek van egy forrása, ami akkor is ott van, ha ez nem nyilvánul meg benned. De te a tünetekre koncentrálsz, és a barátod viselkedésében látod az okot. De ez nem róla szól, hanem rólad.
Attól tartok, hogy ezt te nem ismered fel úgy igazán. Nézegesd csak a telefonját, levelezését, ha neked ettől jobb.
12/13 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a véleményed és a válaszokat, próbálok változtatni magamon, mert nem akarom hogy rámenjen a kapcsolatom a paranoiámra. Ő az első nagy szerelmem, előtte soha nem voltam még igazán szerelmes. Mindkettőnknek ez az első hosszabb kapcsolata. Igazából valószínű hogy alaptalan ez az egész féltékenykedés. Veszekedni nem szoktunk. Azt gondolom majd az idő eldönti a kapcsolatunkat, de én mindent megteszek azért hogy ne tegyem tönkre a féltékenykedésemmel, próbálok változni, meg persze magamat elfogadni teljesen.
2013. jan. 17. 12:27
13/13 A kérdező kommentje:
A szerelem tart össze minket, nem érzem hogy elmúlt volna vagy kevésbé lennék szerelmes, mint az elején. De majd az idő eldönti, hogy mi lesz kettőnkkel.
2013. jan. 17. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!