Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ilyen esetben mit kéne tennie az "erősebb" nemnek? Mit vártok el ilyenkor?
hagyjad, egyedul ugyse mernek kikezdeni senkivel, a ciganyok marcsak ienek, eloskodnek rajtunk nem dolgozank aztan ekkora pofajuk meg ien lazak..... fostos nepseg ennyi
(fiu vagyok bocs de iet nem hagyhattam ki)
utolsóval egyet értek.
de a legjobb vagy menekülni vagy skinheadekkel barátkozni és sétálni a parkban! =)
16/L
attól függ milyen idősek a cigók. Ha csak kis taknyosok, akkor azoknak a pofájuk nagy. Előrántod a 8cm-es késed és mindjárt nem lesz nagy a pofájuk, főleg ha látják a szemedben hogy őrült vagy és simán el is vágod a torkát...
az igazán kemények mellett meg el kell sétálni, attól hogy ők alpári módon viselkednek nem kell lealacsonyodni hozzájuk...
Én felmérem a helyzetet, ha esélytelen csendben elmegyek.
Kis taknyosok ellen nem kell kés, másrészt meg kinézem belőlük hogy náluk is van. Amúgy én olyanokat hallottam hogy a cigányok félnek az "átkok"-tól :D bár szerintem hülyeség. Meg azt is hogyha kiütöd a bandavezért akkor már nem olyan kemények.
Egyébként meg ilyen környéken szerintem kell egy fegyver önvédelemre, már csak a biztonságérzet miatt.
Csak akkor érvényes a kérdés, ha cigányokról van szó, vagy akkor is, ha valami tapló magyarról? Csak mert abból is van egy pár...
Amúgy attól függ. Ha sokan vannak, akkor nyilván nem várom el a barátomtól, hogy visszaszóljon aztán laposra verjék, de ha csak pár szemtelen kölyök, akkor szerintem annyit oda lehet válaszolni, hogy "vigyázz a szádra!" Azt a módszert viszont abszolút nem bírom, amikor ugyanolyan hangnemben visszakáromkodik valaki az ilyen embereknek, nem érdemes lesüllyedni az ő szintjükre.
Jahh 2 bökő betárazva hogy mindkét kezed ügyében legyen 1-1 a biztonság kedvéért meg paprikaspray.
De egy felelőtlen baromság ugrani ha kokeró hív keringőre, csak ha muszáj akkor állj le velük de akkor is okosan, mert idővel alulmaradhatsz.
A legnagyobb pofájúval kezd, bökőt a combjába, megtekered aztán kihúzod, a másik kézzel meg pofánereszted egy kis Erőspistával aki a legközelebb áll hozzátok, aztán olaj, mert még rádvernek a tetves sündőrök egy testi sértést mert védekeztél a cigók meg elmesélik h "Mi csák cigit ákártunk csórni a tezstvíről nem lopunk mi"!
Intelligens csaj amúgy se várhatja el hogy feleslegesen kockáztasd mindkettőtök testi épségét valami eszelős hülyeség miatt.
Isten add már végre hogy ez a mamlasz nép végre felülkerekedjen a söpredéken és európaihoz méltó módon alakítsa ezt az "országot"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!