Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végig szedtem az első levelet novynetteből. Ugyebár most 7 nap szünet. és azt írja 8. nap kell elkezdeni az újabb levelet. Ilyenkor menstruálnom kellene a 7 nap alatt? Vagy ugyanúgy pecsételő vérzésem lesz, csak egy kicsit erősebb?
Figyelt kérdés
most kezdtem el első alkalommal szedni tabit.
MÉg valami: A fogamzásgátló szedése alatt a kisebb pecsételő vérzés el fog múlni? amint hozzászokik a szervezetem a gyógyszerhez? Csak mert olyan kellemetlen :S
2010. febr. 17. 12:10
1/3 anonim válasza:
egyénfüggő hoyg kinél menniyideig tart a pecsételő vérzés..nekem péndául a 2 év alatt egyszer sem volt...de tuti elmúlik:) amúgy meg nem vészes ha 1-2 max 3 hónapig nem áll be rendesen a ciklusod..majd a gyóygszer beállítja mikor a tested megszokja..ne aggódj:) amúgy nem..rendesen fogsz majd mensruálni a 2-3 vagy 4. naptól fogva...mióta tablettát szedek..esküszöm hoyg kevesebb menniység jön ki belöle és 5 alkalomból ha 1szer görcsölök:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. És akkor a következő levelet(8. napon) nyugodtan elkezdhetem, ha még nem múlt el a vérzésem ugye?
2010. febr. 17. 14:39
3/3 anonim válasza:
igen nyugodtan elkedzheted de ez bele van irva a használati utasításba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!