Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen helyzet már, vagy én vagyok túl óvodás?
Na ezért nem kéne rögtön ágybabújni. Szexet akar és meg is kapja tőled mindenféle elköteleződés nélkül. Akkor miért is akarna többet?
Talán ha nem tetted volna egyből szét a lábad akkor próbálkozott volna tovább, közben megismert volna és talán meg is szeret. De így..... Magadra vess
Hát nem vagytok összeillők az tény!
Max a puncid és az ő farka illik össze azon kivül semmi.
Kedves Kérdező!
Ez egy jellegzetes helyzet. Te keresel egy olyan férfit, aki lesz@r, üldözöd, mert "szereted". Tudod, az agyad szereti, ha a gondolataid és a viselkedésed, cselekedeteid harmóniában állnak egymással. Namármost. Egy olyan pasi után futni, aki magasról tesz rád, teljesen ésszerűtlen, Te mégis ezt csinálod. Ez "fail" az agyad számára, tehát, hogy megszűnjön a diszharmónia, azt generálja az agyad - a tudatalattid -, hogy Te bizony szerelmes vagy. Különösen azért generálja, mert ugye azonnal lefeküdtél vele, ami - nem bántásként írom, de - a könnyűvérűség egyik "markere". Senki nem akar könnyűvérű lenni - legalábbis "tudatosan" nem -, ezért hát az agyad arra serkent, hogy keresd őt, hiszen azért feküdtél le vele, mert "volt benne valami", meg szerelmes vagy... Ezt a jelenséget hívják kognitív disszonanciának. Sokaknak ez csak egy pszichológiai halandzsa, "okoskodás" meg hülyeség, de ettől függetlenül még létezik és bizony felelős az ilyen dolgokért. :)
A másik lehetőség pedig, hogy a csajok szeretik a kihívásokat, és megszerezni maguknak egy ilyen férfit bizony kihívás. Sokszor későn döbbennek rá, hogy mégsem akkora eredmény, ha megszerzik...
Kérdező! Szerintem nem érez irántad semmit. Valószínűnek tartom, hogy Te sem vagy szerelmes. Foglalkozz az életeddel, ismerkedj, és hamar el fogod felejteni.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!