Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogy juthatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy juthatnék túl ezen a féltékenykedésen?

Figyelt kérdés

Előző barátom megcsalt,de már akkor is féltékeny voltam,most végképp.Már nem bízok senkiben, a mostani páromban sem, pedig okom sincs rá.Nem tudok nyugodni,ebben a percben is azt várom, hogy végig nézzek egy parti fotó sorozatot ahol a barátom szórakozott,addig nem tudok nyugodni,és nem tudom mit kellene tennem hogy végre bízzak és elmúljanak az ilyen hülyeségeim.

Néha úgy érzem,én keresem a bajt csak hogy legyen,attól tartok, hogy ez is egy fajta szenvedélybetegség.hmmm.szégyenlem,de sajnos ez van.Néha erőt veszek magamon,de újra vissza esek ezekbe a hibákba.(telefon átellenőrzés,partifotók,...stb)ebből természetesen a telefont tudja, fogalma sincs róla mit meg nem teszek azért, hogy tudjak róla...Jó azért persze Miss Colombo nem vagyok.

A discoról annyit, hogy néha-néha elmegyünk külön is,ez meg lett beszélve. A mostani partizása is a haverokkal volt, részegen fel is hívott.Ilyenkor aggódok, hogy haverok,fiúk,pia...és a csajok a discóban.

Ha valaki nagyon részeg,feltétlenül "érzékenyebb" a hűtlenségre??

Ez egy buta naiv kérdés!

2009. aug. 29. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérd meg a barátodat, h ne részegedjen le.. Az én barátom is féltékeny, de mondta, h nem tud megváltozni, akárhogy is szeretne.. :( (pedig nem adok okot a féltékenységre)
2009. aug. 30. 00:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, sztem is kérd meg h ne igyon olyan sokat, ha nem veled van, mert kitudja micsinál... lehet még ő se... most nem azért mondom mert feltétlenül a pasik megcsalják a bnőiket ha részegek, de a legtöbb megcsalás ilyen dologból adódik... Mi pl nem is bulizunk külön.. ez lett megbeszélve... járunk bulizni és olyankor neki is jönnek haverjai meg azoknak a haveroknak a csajaik is akik nekem bnőim már és így nekem is vannak bnők neki is haverok meg még ott vagyunk egymásnak is... ha vmelyikünknek nem lenne már jó megbeszéltük h szólunk de ez így nekünk jó :)

(Am én is nagyon féltékeny vagyok, ugyanis első pasimról kiderült h menyasszonya van mellettem... illetve én vagyok a menyasszony mellett.. a második pasim buliba csalt meg amit aztán meg is találtam msn beszélgetésbe.... :/ )

2010. jan. 23. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!