Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
járok egy fiúval de voltam egy rendezvényen és lááttam egy tök jó pasit és tök jól elvoltunk megkérdezte hogy akarok e vele járni és amikor mentem haza azt kiabálta utánam hogy szeretlek rebeka most kit válasszak?
2009. aug. 29. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

maradj a fiúddal

16/F

2009. aug. 29. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"Soha ne hagyd el azt, akit szeretsz, egy olyanért, aki tetszik, mert az elhagy egy olyanért, akit igazán szeret." ...
2009. aug. 29. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:

először is. hány éves vagy?

Aztán pedig, hallgass a szívedre. az embernek egyszer kétszer pofára kell esnie. Amúgy meg ha fiatal vagy akkor inkább mosgt éld ki magad mint a házasságod ideje alatt, ha most "elhagyod a fiúdat" arra 3 év múlva senki sem fog emlékezni, de egy házasságtörésnek nyoma van. (lelki)

Amúgy a sok okosnak mondom

Féltékenység ellen elsőszámú szabály

HA TUDJA vigye. Mert akkor nem ér annyit az egész. Ha meg nem tudja, akkor nincs probléma.:)

Hallgass a szívedre addig ameddig még megteheted. Még akkor is ha később megbánod. Élj.

2009. aug. 29. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már elgondolkosz azon, hogy hagyd el a másik srácért vagy nem, akkor szerintem hagyd ott. Mert ha tényleg vele szeretnél maradni, akkor meg se fordult volna igazán és nem tetted volna itt fel a kérdést.
2009. aug. 30. 03:26
 5/7 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2009. aug. 30. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:

21:58as vagyok, köszönöm a válaszodat.

Nyugodtan menj a szíved után. Fiatal vagy még, ahhoz hogy megállapodj bárki mellett, és igen ha már elgondolkoztál, akkor nem olyan erős a mostani szerelmed hogy azt szerelemnek mondd.:)

Remélem tudtam segíteni.

2009. aug. 30. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha 15 vagy...menj amelyikhez a szíved vezet. Fiatalság bolondság :D
2009. aug. 31. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!