Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak a volt barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a volt barátnőmnek?

Figyelt kérdés
tehát szakítottunk kb 5 napja, de én nem nagyon akartam, meg olyan nagy ok nem is volt rá, csak ő mégis szakítani akart, mert mostanában sok volt a veszekedés, és alig foglalkoztam vele, és most megakarnám neki mondani hogy kezdjük újra, de mit mondjak?
2013. jan. 16. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
de ne várj... meg mért vernéd emg?? ha te voltál a hülye hogy nem irtál..?:O sztem ez jó amit irtál.. csak kicsit egészisd ki..és jó lesz..ÉS NE VÁRJ!!
2013. jan. 16. 16:47
 12/17 A kérdező kommentje:

írtam neki egy sms-t

más szöveget írtam, de jobbat találtam ki :D

2013. jan. 16. 16:49
 13/17 anonim ***** válasza:
ez a beszéd öcskös:D jól tetted!
2013. jan. 16. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
de a zöld pacsi jó lenne minden irásomra..:D köszi:)
2013. jan. 16. 16:51
 15/17 A kérdező kommentje:
jó,de ha facebookon elkezdek vele beszélni, mit mondjak neki úgy elsőre?
2013. jan. 16. 16:58
 16/17 A kérdező kommentje:
írt egy üzenetet, hogy ő is szeret, de nem akarja újrakezdeni, mert szerinte megint kezdődne előről az egész veszekedés, és azt mondja hogy mióta szakított velem azóta nincs rossz kedve, nem szomorú, és hogy felszbadult, és hogy én jobbat érdemlek nála
2013. jan. 16. 17:02
 17/17 anonim ***** válasza:
ez kamu szöveg volt...lerázot.. enyhén szolva.. akor ennél már semmit tesó hagyda francba.. sztem..nem érdemes bánkodni.. keres másiakt.. és egyből elfelejted.. ;)
2013. jan. 16. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!