Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabad alabb adni parkereseskor?
"mindig olyan fiukkal ismerkedek, akik be se jonnek"
Ennek ellenére lefeküdtél velük?!...pff...azt meg hogy? :) én elképzelni sem tudnám, hogy olyan valakivel kerüljek testi kapcsolatba aki nekem nem tetszik...arra fel sem izgulnék... nem értelek... miért jó ez neked? csak azért, hogy ne légy egyedül?!
Válasz : szóba állhatsz azokkal is akik nem jönnek be , de velük nem kell egyből lefeküdni... kapcsolat, sex meg csak azzal aki bejön... ez logikus lenne...
"Eleg szar ez igy, ugy erzem magam mint kb egy k-urva akinek mindenkit ki kell elegitenie/ mindenkinek meg kell felelnie. Szerintetek ez helyes?" Mi az, hogy KELL???? Rákényszerített valaki, hogy ezt csináld? Nem! Akkor miért kellene, mikor még te is azt írod neked így nem jó! És nem , ez nem helyes és nem is normális dolog.... o.O
talán egy kicsit helyezd magad előtérbe, egy darabig szarj le másokat, és igenis legyenek igényeid...
mondhatsz nemet, sőt..néha kell is. és az nem baj ha igényes vagy amég nem viszed túlzásba. annak semi értelme hogy olyannal légy akivel nem akarsz lenni...
nyilván a belső fontosabb, de ha a belső sem fog meg, akk minek erőltetni? legalább az egyik fele érdekeljen hamár dugsz valakivel...
Te lehetsz az itt lévő lúzersrácok álma... :DD
Amúgy szerintem teljesen tök fölösleges olyannal ismerkedni, akivel nem működik a kémia. Ha nem, nem. Lehet, hogy nem lesz 100%-ig az eseted, de valami megfog benne, az összkép, a sármja, akármi, az úgy rendben van. De nem is értem, hogy tudtál olyanokkal lefeküdni, akikhez még csak kicsit sem vonzódtál?
Szóval nyugodtan mondj nemet, neked is minden jogod megvan hozzá.
23:25
b@szhatod a kezdeményezést ha a másik félnek nem jössz be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!