Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idén tavasszal megcsalt az élettársam azzal a nővel akit még a kapcsolatunk előtt 2 évvel,7évig kefélt. Mit csináljak?
Vége köztük azóta,mert mikor tusolt valamelyik napon,belekukkoltam a telcsiébe és a csaj anyázza a páromat(szegény anyukája már nem él),meg ilyenek.Akivel megcsalt ott van 2 gyerek,16évi házasság..mi meg most tervezünk babát.Párom nagyon akarja,ő 33és fél éves,és meg 32leszek.Félek ha terhes leszek,esetleg már meg is születik a picike,hogy megint fellángol köztük valami.Soha nem csalt meg,de már nem tudom mit higgyek.Akarom nagon a babát,mert én sem leszek fiatalabb,párom meg még jobban.Talán azért hogy így elfelejtse azt a nőt?Amúgy nagyon megútálta hogy olyanokat írt neki a nő,de 7év csak nem kis idő.Ráadásul mindezt a legjobb haverja feleségével tette!Én nagyon szeretem a páromat,nem szeretném őt elveszíteni.A nő akar még tőle folytatást,de a párom BIZTOS HOGY NEM,mert mondta ha hívja őt,akkor már fel sem veszi a párom a telcsit,meg elolvastam mit írt a nőnek mikor nem látta:HAGGYÁL BÉKÉN,BÁNOM HOGY MEGCSALTAM A PÁROMAT.SZERETNÉNK KISBABÁT ÉS A PÁROMÉRT MEGHALNÉK!TALÁN MEG TUD NEKEM BOCSÁTANI!NEM ÉRSZ ANNYIT MINT Ő!MEGKÉRLEK SOHA NE KERESS,ÉS LÉGY BOLDOG A CSALÁDODDAL!
Lécci segítsetek eligazodni,mit csináljak?Szüljek neki?
bizony,aki egyszer megteszi,megteszi mégegyszer...amúgymeg ha szeret eleve nem csal meg.és még csak 5évet se birt ki veled félre k.efélés nélkül...pedig azt a csajt már ismeri belülröl is..éted?? ez sokkal rosszabb mint egy egyéjszakás kaland(nem mintha az is megbocsájtando lenne) h érzelmileg is megcsalt!
ennek aztán ne szülj babát..
csak szenvedni fogsz. arrol nem beszélve h folyton azon jár az agyad h most miért nem veszi fel? biztos megint vele van áááh. annyi pali rohangál még az utcán!!
Légy okos, s legyen tartásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!