Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS Mit tegyek hogy ne veszits...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Mit tegyek hogy ne veszitsem el a baratom? KLIKK

Figyelt kérdés
A baratom szerint nagyon feltekeny vagyok,mindenen felkapom a vizet,s ezt o nem akarja es ha nem fejezem be a feltekenyseget elhagy.Mit tegyek?Megorulok erte,nem akarom elvesziteni.Szerintem neha ad okot feltekenysegre de ne ertsetek felre.Hogy lehet visszafogni magam?SEGITSEG>SOS SOS SOS
2009. aug. 29. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy Benned van a hiba? Biztos, hogy Neked kell változnod? Szeret egyáltalán, ha ilyenekkel fenyegetőzik? Én is voltam már hasonló cipőben, és egy idő után kiderült, hogy nem csaltak az érzéseim, ill. nem volt alaptalan a féltékenységem. De ez csak egy eset, kívánom, hogy Nálad ne történjen ilyen...
2009. aug. 29. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy megbízol benne. Hidd el nem csal meg téged, mert szeret, de ez a viselkedés a részedről nagyon gáz. Mindenki féltékeny, de ez egy bizonyos pont után betegesés tényleg szakító ok. Nyugodj meg, bízz benne. Mielőtt hisztirohamot kapnál igyál egy pohár vizet és gondolj erre és hogy ha tőled megkap minden minek menne máshoz? Ne képzelődj, mert csak eltaszítod magadtól :)

remélem tudtam segíteni

2009. aug. 29. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Bízz benne!!!!.Hűséget fogadott nem vakságot!Ha netán az adna okot féltékenységre,hogy megnéz nőket:))Az enyém is megnézi őket, de nem vagyok féltékeny.Tudom,hogy szeret,és hát hadd nézelődjön.Biztos te is megnézel egy jó pasit:))
2009. aug. 29. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:
A ,,feltekenyseg,,pl olyankor van mikor csajoknak irogat meg minden s nekem alig.Ez neha kiborit...!1000* mondta hogy szeret mar 8 honapja vagyunk eggyutt de en mar idegbeteg leszek lassan.Meg adjatok tanacsot!koszy a tobbinek :(
2009. aug. 29. 15:16
 5/8 A kérdező kommentje:
ja es eleg nagy mar.nem kisgyerek.hogy csak ugy mondja hogy szeret
2009. aug. 29. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezek barátnők?? Mm csak ilyen baráti alapon barátnők? Csak rákérdeztél már, h miért írogat nekik, nem? Mit mondott?

Ha ő ennyire tapintatlan, h nem figyel rád, és inkább más lányokat részesít előnyben..háát..nemtom.. Lehet okkal vagy féltékeny, nem? Próbáld ezt vele megbeszélni. Látom nem akarod dobni a srácot, szal, ha nem sikerülne megbeszélni vele, akk mivel megváltozni sztem nem tudsz (a barátom is ilyen, és ő mondta nekem, h egyszerűen ő annyira akarna változni, de egyszerűen nem tud!), tűrj, ne említsd meg neki a csajokat.. A féltékenységet általában gyerekesnek tartják, ezért maradj komoly, amikor ezekről a csajokról beszél, ne mondj semmit. Kérd meg, h mutasson be a barátainak (bnőinek), ez talán segíthet egy kicsit neked. Levonhatod a következtetéseket, h ki-mit akar tőle. Remélem tudtam segíteni.

2009. aug. 29. 16:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen koszy te is sokat segitettel.de egyszeruen nem tudom megallni hogy ne szoljak neki rolluk.habar volt sok olyan hogy nem mondtam a velemenyem de mikor megint szobajott egy ket nagyobb esetet megis elmondtam.meg bizonytalan vagyok.O eletem elso nagy szerelme nem akarom hogy szakitsunk.Amugy a csajokra azt mondta hogy nem csal meg akkor miert baj ha beszel veluk.Dehat hogyne lenne baj szamomra mikor par csaj szebb nallam meg minden.Ilyenkor azt erzem hogy nem vagyok a legjobb neki
2009. aug. 29. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia,

És ha elmondanád neki, hogy nem érzed magad annyira szépnek mint a haver barátnői? Lehet megnyugtat téged. Vagy irtad hogy nyolc hónapja együtt vagytok, szerinted ha azok a lányok kellenének neki nem velük jött volna össze? Miért veled jött össze? Miért vagytok együtt nyolc hónapja? Szerintem semmi baj, hogy ha vannak neki lány barátai is. Biztosan neked is vannak, fiú osztálytársaid, fiú barátaid akikkel szoktál beszélgetni. Ő is igy van ezekkel a lányokkal, ha pedig msnen nem ír neked , lehet csak azért mert éppen elfoglalt, vagy nem tud mit írni. Sokszor van nálunk is hogy behal a téma. Vagy honnan gondolod, hogy azoknak a lányoknak többet ir? Velük többet lenne mint veled? Hiszen téged választott téged szeret. Beszélj vele, mond el neki hogy nagyon szereted őt, és félsz hogy elveszíted mert nem érzed magad annyira szépnek mint azok a lányok akik őt körülveszik. Az előző írásból én ezt vettem ki, lehet félre értem. De valahogy így jött le. Szerintem ne aggódj, addig amég nem látod meg egy másik lánnyal, hogy a szájára ad puszit, addig semmi okod aggodalomra! Hidd csak el! Próbáld meg lazábban venni a dolgokat :) Ha gondolod, szervezzetek egy közös délutánt hogy megismerhesd a barátait haver barátnőit stb :) Lehet hogy még te is tök jól kijössz majd velük! :) Remélem tudtam segiteni ;):) puszi

2009. aug. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!