Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök ennek a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök ennek a lánynak szerintetek?

Figyelt kérdés
Mindketten bejárósok vagyunk. Egyik nap csak így ideült mellém a buszon, megkérdezte hogy hívnak, aztán 1-2 ilyen ismerkedős (hova valósi vagy, hol tanulsz stb) kérdést lőtt, én válaszoltam, utána szinte kikapcsolódott a beszélgetésből. Szinte csak én hoztam fel a témákat, ő meg ilyen háromszavas válaszokkal rendezte le mindet, mintha nem is akarna beszélgetni. Ezt viszont nem hiszem, mert ő kezdeményezett. Most mi van?
2013. jan. 14. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem olyan válaszokat kapott, amire számított.
2013. jan. 14. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahoz túl egyszerűek voltak a kérdései, hogy bármiféle nemtetszést tudjak a válaszaimmal kiváltani szerintem.
2013. jan. 14. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyibol nem igazan lehet megallapitani. Amikor legkozelebb talakoztok, akkor figyeld mit csinal. Ha odamegy hozzad, vagy kedvesen rad mosolyog ilyesmik, akkor bejossz neki. Ha nem, akkor valoszinuleg meggondolta magat, vagy csak unatkozott.
2013. jan. 14. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Az csak egy dolog, h ő kezdeményezett. Én nem lennék 100%ig biztos benne, h bejössz neki. Én is szoktam ilyeneket csinálni, csak úgy beszélgetni vlk-vel, mert unom magam, aztán meg már nincs is kedvem vele beszélgetni. Én ezt gondolom.
2013. jan. 14. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp nem rossz dolog, ha így kezdeményez lehet hogy tetszel neki. Ha többször is utaztok a buszon, figyeld meg hogy előre köszön e, vagy néz e téged, ha igen, esetleg ülj le mellé, és folytassátok. Egy próbát szerintem megér :)
2013. jan. 14. 18:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Abból asszociálok rá hogy esetleg bejövök neki, hogy a buszon elég sokat nézeget úgy, hogy közben kuncog a barátnőjével. Nemhiszem hogy unatkozott, mert barátnőkkel volt :D

Köszönöm a válaszokat, megteszem amit tudok.

2013. jan. 14. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha így áll a dolog akkor elég sanszos hogy bejössz neki :)
2013. jan. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!