Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mondana valami NORMÁLIS meglepiötletet 19 éves fiú számára, aminek nincs köze a SZEXhez és a KAJÁhoz?
Hozd egy barátnődet és mondd neki hogy csináltátok hárma... vagy úgy! Akkor, nem tudom, főzz neki valami különleg...
Viccet félre téve, keress valami programot amit még egyikőtök se csinált, és menjetek el együtt, én ennek örülnék, de nem esek bele az említett korosztályba, szóval elképzelhető, hogy nem mérvadó a válaszom.
Ha nem jön be még mindig ott van az Impala vagy az A8. :D
Tudom nem ezt várod, mert kajával kapcsolatos.
Én egy ebédre gondoltam leghamarabb. Nem szülőkkel, nem barátokkal, hanem kettesben. Főzz neki valamit, akármit, de vigyázz hogy te csináld és ne anyud, nagymama, vagy a mikró. Majd üljetek le, kanalazzátok be, beszélgessetek, és amihez van kedvetek utána, azt tegyétek.
Hidd el egy normális fiúnak ez többet ér mint egy sál, vagy sapka...
Igyekszem normális választ adni, bár nehéz, mert az én párom is "nincs semmire szükségem" típus, ha meglepiről van szó, akkor főzzek, vagy kössek magamra egy masnit és az ennyiben ki is merülne nála.
Ha apró figyelmességekről van szó, akkor igyekszek olyanokkal meglepni, ami hétköznapi, még is érezheti belőle a törődést, legyen az bármi.
Hogy példát mondjak. Pl.: jó darabig sírt a szája egy kotyogós kávéfőzőért, hát éppen a városban jártam, amikor megpillantottam, egy kirakatban, hogy akciós, megleptem egyel. A mangó a kedvence, hát néha napján viszek egyet, ha megyek hozzá, vagy ha reggel megyek ébreszteni, kap egy energiaitalt, mert számára enélkül nem élet az élet.
Ami az ilyen hétköznapibb dolgoknál kicsit "komolyabb" apróság volt, az pl egy közös képünk volt bekeretezve az egyik oldalon, a másik oldalon egy ránk jellemző "képet" kihímeztem és ráírtam a nevünket. Bár nem ujjongott, azért látszott rajta, hogy örül neki, így az én lelkem is nyugodt volt. Kapott már egy általam gravírozott sörös korsót, egy jobb minőségű övet, mert azt is régóta szeretett volna már, illetve aminek jobban örült mint vártam, az az évfordulós ajándékunk volt. Sokat sétálunk egy helyen a Duna parton, ahova szerelmesek akasztgatják a lakataikat. Egyszer elszólta magát, hogy "mikor rakunk mi is ki egyet?". Úgy fél évre rá volt az évfordulónk, hát a vacsora közben a kezébe nyomtam. Még kicsit el is érzékenyült, nagyon nem számított rá, megörült neki és kiadta, hogy vacsora után azonnal indulunk felrakni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!