Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tul fogok lenni rajta valaha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul fogok lenni rajta valaha?

Figyelt kérdés
Volt egy baratom eleinte nem szerettem de a vegere nagyon megszerettem erre o szakitott velem. Ugy ereztem belehalok ennek mar egy honapja de ma is ugyanugy faj ra gondolni mind akkor :( nem birom elfelejteni mikozbe o szarik ram szo szerint...
2013. jan. 13. 19:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem árulod el a korodat? :O Miért mi lesz? Na mindegy.. ezek szerint elég fiatal vagy még...de mi az hogy megutált teljesen? mégis mit tettél, hogy megutált? és meddig voltatok együtt? Miért lett vége? Egyébként túl leszel rajta hidd el... az ember mindent túl él, és ettől lesz erősebb..nagyon rossz tudom, sírd ki magadból a fájdalmat, de menj emberek közé is. Beszéld ki magadból valaki olyannal akiben megbízol... és ne utasítsd el az új lehetőségeket. Még nem vagy kész egy új kapcsolatra ez is érhető, de attól még megismerhetsz új embereket. Fel a fejjel!:)
2013. jan. 13. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:

HA van más, lehet hogy nem járnál vele rosszul, még ha most nem is vagy biztos magamban. Ha másra nem, arra jó hogy leköti a figyelmed, és az időd.

Kereszttesóm miután szakított a barátjával, szintén nagyon szenvedett, aztán pár hétre rá elkezdett találkozgatni egy sráccal, először ilyen nincs ló, jó a szamár is alapon. Ennek már több mint 4 éve, azóta is együtt vannak a sráccal :) már gyűrű van meg minden :)

2013. jan. 13. 20:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy megútált a srác teljesen?

A B.Jones az jó, én is azt nézem mindig mikor nyüglődök:DD

2013. jan. 13. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért mi van abban ha elárulod a korodat?

Ha túl fiatal vagy akkor nyilván azt fogjuk mondani h óóó hát ezért van meg még éretlen vagy és majd belerázódsz az életbe mert még fogalmad sincs róla h milyen is az valójában mikor már van felelősséged és nincs ilyenekre állandóan időd.

Ha már 20-on túl vagy akkor meg biztos tapasztalatlan vagy még akkor is, és szintén ugyanez a válasz mint előbb...vagy csak szimplán egy gyenge ember vagy.

avagy! Hisztis!

2013. jan. 13. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:

20:08as... bocsi de nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy csak azért ismerkedjen valakivel, hogy elvonja a figyelmét a saját fájdalmáról... ezzel becsapja a másikat.. akivel találkozik... milyen érzés lehet ló helyett szamárnak lenni??? Ellenkező esetben nem hiszem, hogy bárkinek is jól esne...

kérdező! szerintem ne erőltess új kapcsolatot egyelőre... ismerkedni, barátkozni lehet, de te magad is tudod, hogy egyelőre butaság lenne fejest ugrani egy újabba...

2013. jan. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!