Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul fogok lenni rajta valaha?
Figyelt kérdés
Volt egy baratom eleinte nem szerettem de a vegere nagyon megszerettem erre o szakitott velem. Ugy ereztem belehalok ennek mar egy honapja de ma is ugyanugy faj ra gondolni mind akkor :( nem birom elfelejteni mikozbe o szarik ram szo szerint...2013. jan. 13. 19:37
1/15 anonim válasza:
Igen túl fogod rajta tenni magad.DE azt akarni is kell!
2/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lehet rendbe rakni a dolgokat? Beszélj vele szerintem..
3/15 anonim válasza:
Hát pedig ennek annyi.
Fel kell ébredned Doroti mert nem lehet egész életünk során csak keseregni, az a helyzet h neked van időd keseregni.
4/15 A kérdező kommentje:
Doroti? na mindegy igen van idom keresgelni de nekem NEM KELL MAS =( vele mar biztos nem tudom rendbe teni a dolgokat nem akar beszelni velem megutalt teljesen :(
2013. jan. 13. 19:42
5/15 A kérdező kommentje:
es keseregni is van ido az a baj :/
2013. jan. 13. 19:43
6/15 anonim válasza:
"nekem nem kell más" sok nő így van vele, aztán még is lesz más, hacsak nem kell soha dolgoznia, suliban sem néz se jobbra se balra azon kivül meg otthon szerelmes zenéket hallgat begubózódik a macijával sír éjszaka és a gyakorin kesereg.
Na így valóban sok idő lesz.
7/15 A kérdező kommentje:
igen mar lenne mas de nem kell vagyis meg nem tudom :(
2013. jan. 13. 19:46
8/15 anonim válasza:
Sajnos csak annyit tehetsz, hogy megpróbálod lefoglalni magad. Kezdj valamit sportolni, járj szórakozni, törődj kicsit magaddal (új frizura, rucik, smink), olvass egy jó könyvet, nézd meg a Briged Jones naplóját.:) Ha nagyon szeretted, nem állítom, hogy gyors és könnyű folyamat lesz, de ahogy előttem is mondták, túl lehet lenni rajta, de ahhoz akarni is kell.
9/15 anonim válasza:
na jólvan, hány éves vagy mindehez?
10/15 A kérdező kommentje:
koromot nem arulom el sorry mar megneztem 1000 szer bridget jones naplojat :)
2013. jan. 13. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!