Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék egy szőke hajú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy szőke hajú barátnőt, de elterjedt egy olyan hír, hogy a szőkék veszélyesek, ha komoly kapcsolatot akarok kerüljem őket. Szerintetek ez hülyeség?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 16:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A barna, fekete, vörös, stb. hajú lányok ugyanúgy nem alkalmasak komoly kapcsolatra, mint a szőkék.
2013. jan. 13. 16:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindkét oldal használhatatlan. H*lyék, akik hajszín alapján általánosítanak, hogy "veszélyesek" a szőkék, de te is ugyanolyan h*lye vagy, ha hajszín alapján szeretnél társat választani.
2013. jan. 13. 16:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem hülyeség. Ez csak egy sztereotípia, hogy a szőkék hülyék. Nem a hajszínen múlik a dolog.
2013. jan. 13. 16:47
 14/18 anti paladin ***** válasza:
Már bocs a megfogalmazásért de te hülye vagy. :D
2013. jan. 13. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha elhiszed, hogy a hajszínen múlik, akkor számodra hajszíntől függetlenül minden nő veszélyes.
2013. jan. 13. 17:01
 16/18 Durucz Info válasza:
100%
Nekem a legokosabb és legveszélyesebb" barátnőm valóban szőke volt. De ez nyilván csak véletlen..
2013. jan. 13. 18:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Vigyázz nagyon! Az én barátnőm kiszőkíttette a haját, és onnantól olyan buta lett, hogy még a lekvárt sem tudta megkülönböztetni az erős pistától. Ne tudd meg, mi lett, amikor buktát csinált, én meg gyanútlanul befaltam. Ja és egy hétre rá lelépett egy nálam is gazdagabb macsóval, és elperelte a házaimat, a káeftémet, meg a két BMW-t is.
2013. ápr. 14. 17:46
 18/18 anonim válasza:
Hol terjeng ilyen hír, a Blikkben?
2013. máj. 29. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!