Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak mi a véleménye a nagy női fülbevalókról? Pl. Karika, lógós, színes, stb.
Én például nem szeretem ezeket a nagy karika fülbevalókat. Én inkább a kisebbeket, kővel kirakott, csillogósakat hordom. Néha szolidabb lógós fülbevalót... Természetesen, olyat, ami illik a ruhához. Nem szeretem a túl feltűnő és giccses dolgokat. És szerintem a pasik sem. Amúgy véleményem szerint nem ez a legfontosabb a férfiaknak a nőkön :D Részletkérdés...
20/L
Attól függ XD Pl nálunk gólyatáborban az egyik srácnak ruhát kellett cserélnie az egyik csajjal és még a karika fülbevalóját is felvette XD Ez poénos volt.
De ha valaki tényleg ilyet hordana, na az nagggyon homi!!!!! :D :S
Én szeretem a karika fülbevalót, ami nem túl nagy, de nem is éppen kicsi. Egyszer rajtam volt amikor dolgoztam, mire bejött egy kedves (idióta) nő az édesanyjával, megálltak tőlem 1,5 méterre és nem zavartatták magukat simán elkezdtek arról beszélni, hogy cigányos a fülbevalóm, pedig aztán egy végtelenül egyszerű karika fülbevaló volt. Ha nem a munkahelyemen lettünk volna...
22/L
Én szeretem a nagy fülbevalókat, főleg azért, mert iszonyat hosszú hajam van és nem szeretem összefogni..., így áldom a nagy fülbevalókat, mert azok legalább látszanak a nagy hajamtól :D :P
Persze nem árt vigyázni, hogy azért ne legyen kurv@s...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!