Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasiknak mi a véleménye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknak mi a véleménye a nagy női fülbevalókról? Pl. Karika, lógós, színes, stb.

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 00:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Én például nem szeretem ezeket a nagy karika fülbevalókat. Én inkább a kisebbeket, kővel kirakott, csillogósakat hordom. Néha szolidabb lógós fülbevalót... Természetesen, olyat, ami illik a ruhához. Nem szeretem a túl feltűnő és giccses dolgokat. És szerintem a pasik sem. Amúgy véleményem szerint nem ez a legfontosabb a férfiaknak a nőkön :D Részletkérdés...

20/L

2009. nov. 26. 08:07
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
És ha egy férfi visel nagyobb karika fülbevalókat?Nem kell félreérteni nem homokos,semmi iylesmi.Csak kiváncsi vagyok,hogy ez mások szerint undorító e.
2009. nov. 26. 08:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ XD Pl nálunk gólyatáborban az egyik srácnak ruhát kellett cserélnie az egyik csajjal és még a karika fülbevalóját is felvette XD Ez poénos volt.

De ha valaki tényleg ilyet hordana, na az nagggyon homi!!!!! :D :S

2009. nov. 26. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a karika fülbevalót, ami nem túl nagy, de nem is éppen kicsi. Egyszer rajtam volt amikor dolgoztam, mire bejött egy kedves (idióta) nő az édesanyjával, megálltak tőlem 1,5 méterre és nem zavartatták magukat simán elkezdtek arról beszélni, hogy cigányos a fülbevalóm, pedig aztán egy végtelenül egyszerű karika fülbevaló volt. Ha nem a munkahelyemen lettünk volna...

22/L

2009. nov. 26. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a nagy fülbevalókat, főleg azért, mert iszonyat hosszú hajam van és nem szeretem összefogni..., így áldom a nagy fülbevalókat, mert azok legalább látszanak a nagy hajamtól :D :P

Persze nem árt vigyázni, hogy azért ne legyen kurv@s...

18/L

2009. nov. 26. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem oszt nem szorozz!
2009. nov. 26. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Gusztustalan, de annyira azért nem zavar, hogy a nőt elutasítsam miatta...max közlöm vele egy jó pillanatban, hogy 'nagyon szép lenne anélkül is' :D
2009. nov. 26. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!