Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet hogy a barátnőm nincs magával megelégedve mert kövérnek érzi magát ami egyáltalán nem igaz és a melleit is kicsinek találja ami ez sem igaz felőlem és mások felől is! De akár hogy mondom neki hogy: nem vagy kövér meg stb... meg olyannak szeretlek amilyen vagy meg hogy ha engem nem zavar akkor téged se zavarjon! De ő mindig ezzel van felakadva!Mit mondhatnék neki hogy ne higgye magáról ezeket?
2009. aug. 29. 00:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak megerősítésre van szüksége, azért mondogat ilyeneket. Vagyis szeretné jó sokszor hallani, hogy tetszik neked. Úgyhogy mondd neki továbbra is azt, amit eddig :)
2009. aug. 29. 00:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)! De már lassan 3 hónapja ezt hajtogatom neki és még azt sem engedi hogy a hasához nyúljak pedig ugy szeretem neki a hasát :(:(
2009. aug. 29. 00:34
 3/4 anonim válasza:
Az én barátnőmnek jó alakja van , egy NAGYON PICI kis hasa van de tényleg kb 52 kiló és 170cm körül lehet és állandóan azt hajtogatja h nagy a hasa... pedig nem. Ez egy tipikus csaj duma aminek az okozója a média ami azt sulykolja h aki nem "TÖKÉLETES" az nem is ember... szóval nekünk férfiaknak nincs más lehetőségünk mint állandóan azt hajtogatni hogy DE SZÉPVAGY PICIM !! TÉNYLEG!!!
2009. aug. 29. 01:22
 4/4 anonim ***** válasza:

170 centihez 55-60 kiló vagyok (évente ha látok mérleget,azt is poénból),mellem se nőtt nagyobbra 75A-nál...akinek nem tetszik,bekaphatja...párom igy szeret (pedig,tudom hogy nagyobbmellű lányok jönnének be neki),de a személyiségem többet ér annál minthogy 2 számmal nagyobb mellem lenne...

22/L

2009. aug. 29. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!