Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent egy pár embernél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy pár embernél az, hogy válasz te kategóriádon belül párt? Egyáltalán ennek van valami értelme?

Figyelt kérdés
Most mi emberek kategóriákra vagyunk bontva vagy mi a fene? Mindnyájan ugyanúgy emberek vagyunk, tehát mi értelme kategorizálni az embereket, mindenkinek más tetszik. Nem kicsit megalázó ez az egész általánosítás?

2013. jan. 13. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem értem egyáltalán, hogy ez az egész mitől tűnik számodra általánositásnak?

Másrészt azt sem igazán értem, hogy mi a problémád a kategorizálással.

Mert kategóriák igenis vannak. Pl. sok újgazdag, sznob k-csög/ribanc egy kategória, amibe ha nem tartozol bele, akkor úgysem lesz abból a kategóriából pasid/csajod, mert ezek egymás között, belterjesen élnek, nem ereszkednek le a pórnép közé.

Aztán vannak az átlagos kis senkik - azaz mi - akik szintén jobb, ha a saját világukban keresnek maguknak párt, mert felfelé nem tudnak, lefelé meg jobb ha nem teszik, mert arra csak ráb-sznak.

És végül ott vannak az igazi vesztesek, pl. a rengeteg putrilakó, fogyatékos, drogos, alkoholista cigány, akik szintén a saját kategóriájukban találnak párt maguknak.

Nem értem, miért baj ez. Ez mindig igy volt, mindig igy is lesz, csak a Rómeó és Júliában, meg a hülye filmekben, meg az agymosott kreténekkel teli nyugati világban hiszik el, hogy az emberek egyenlőek.

2013. febr. 1. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
azért van alapja a génálomány javítása de már az evoluciós normák se működnek úgy a hogy kéne olyan is szapaorodik akineknem kéne avégén tele leszünk genetikai selejtel :S
2013. febr. 1. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
A kis különbségekkel nincs gond. A túl nagyokra írtam, hogy bajok lennének.
2013. febr. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!