Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szex szerelem nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szex szerelem nélkül?

Figyelt kérdés
Benne lehet lenni úgy egy szexkapcsolatba, hogy nem érzel semmit a partnered iránt? Vagy előbb -utóbb kezdesz vonzódni hozzá?
2009. aug. 28. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Persze, hogy lehet. Nagyon sokan el tudják különítani a szexet az érzelmektől, én is.
2009. aug. 28. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem vonzódsz valakihez, akkor eleve nem szexelsz vele szerintem.viszont egy idő után ha szexkapcsolatban éltek egymással valamilyen kötődés biztosan lessz köztetek, ha nem is szerelem.
2009. aug. 28. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Én sosem mennék bele ilyen kapcsolatba, nem tudnék önszántamból lefeküdni valakivel, akit nem szeretek.

22/L

2009. aug. 28. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szex szerelem nélkül semmit nem ér...Mert eredetileg a szexben nem arra kel törekedni, h. neked jó legyen, hanem h. a másiknak örömet okozz, és így egészítitek ki egymást...de szerelem nélkül ez nagyon nem lehet megtenni...
2009. aug. 28. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Az utolsónak! Így van a szex arról szól hogy egymásnak örömet okozzunk, ehhez nem feltétlenül szükséges hogy szerelem legyen.
2009. szept. 1. 14:36
 6/12 anonim ***** válasza:
2009. szept. 1. 15:28
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Persze hogy lehet,Én jelenleg is ilyen kapcsolatban élek.Munkatársnőmmel vagyunk ilyen viszonyban amikor szükségünk van egymásra akkor összebújunk,eltöltünk egy éjszakát együtt,mert egyikünknek sincs tartós párkapcsolata.Jól működik a dolog,hogy később szerelem lesz-e ebből ki tudja...,de nekem és neki jelenleg jó így.
2009. szept. 1. 15:31
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, attól függ, milyen a hozzáállásod a szexhez. Olyan állatias szokás szerintem, hogy azzal kezdesz neki, akit épp megkívánsz, érzelmek nélkül. De persze mindenkinek a magánügye, hogy milyen kapcsolatban él.
2009. szept. 1. 15:35
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Lehetseges de nem ugyanaz.En voltam mindket helyzetben...a szex szerelem nelkul nem rossz,eled a pillanatot,szorakozol..viszont...szex szerelembol olyan mintha menyorszagba lennel..sosem volt orgazmusom az erzelemmentes szexben...viszon a szerelmesbe abba igen..most pl nem tudok lefekudni egy olyannal akit nem szeretek,mert mar tudom milyen volt a szerelmemmel 18 L
2009. szept. 1. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is lehetséges. Bár szerelemmel a szex sokkal de sokkal jobb. Össze nem hasonlítható! Szerintem. :P:)
2009. szept. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!