Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azért nincs barátom mert annyira ronda vagyok?
Amit én észreveszek (nem tehetek róla, ugrok az ilyenre) 15 évesen nem hiszem, hogy ennyire szedni kéne a szemöldöködet. Legyél kicsit természetesebb. Sminknél is inkább visszafogottabb a jó, nem szeretik a srácok a nagyon mű nőket (max egy dologra, de most ne ebből induljunk ki). A hajad nekem is tetszik és az említetten kívül semmi probléma nincs Veled. Találd meg a hozzád illő pasit és ha megvan, akkor elég neki tetszeni :) és egy közhely: szeresd magad úgy, ahogy vagy. Fel a fejjel ;)
32/F
Nem néztem meg a képet, de hidd el, hogy sosem a külsőn múlik.
Vagy nagyon válogatsz, vagy nagyon kiállhatatlan a természeted, vagy rossz helyen keresel, vagy nagyon fiatal vagy még.
Ezek közül bármelyik lehet.
Az egyetemen volt egy csaj sánta volt, bandzsa és púpos, de tényleg. Életemben nem láttam még olyan ronda nőt, akinek ennyi minden összejött volna. És volt pasija! Egy fiú barátom mondta, ő is eléggé ledöbbent rajta, hogyha ez a nő talált magának, akkor nincs az a rondaság, aki ne találhatna.
A sötét kép miatt Jack Skellington jutott eszembe rólad.
De én nem látok nagy gondot. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!