Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak a normalis, szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normalis, szeretetreméltő lányoK?

Figyelt kérdés
De most komolyan,merre vannak,mert en nem talalkoztam egyel sem csak rosszakkal:( F25
2009. aug. 28. 21:51
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

" A legtöbb normális csaj vagy duci vagy szeplős, vagy pattanásos..." Hát ezt kikérem magamnak. Hát fiúk, elég rossz helyeken keresgéltek, ha így gondoljátok... Ez szomorú

18/L

2009. szept. 1. 18:30
 32/44 anonim ***** válasza:
51%
Miért utolsó, te szimplán ronda vagy?
2009. szept. 1. 18:43
 33/44 anonim ***** válasza:

utolsó én ezen akkorát röhögtem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyébként mért kéred ki magadnak???

az olyan csaj aki normális , nem tapogat más fiút miközben vele vagy és még szép is az rikta.

de ha te ilyen vagy akkor dobj privit:D

17f

2009. szept. 1. 19:33
 34/44 kolosszus22 ***** válasza:
Keresem azt a rendes, helyes, szende lányt aki szereti seggbe! 22 éves jó képű, magas, izmos fickó vagyok! :D
2009. szept. 1. 19:42
 35/44 anonim ***** válasza:

1.nem tárkereső

2. rossz a kérdés.

2009. szept. 1. 19:59
 36/44 anonim ***** válasza:

Hogy hol vannak a normális Csajok ??? szinte mindenütt ott vannak még akár egy szórakozóhelyen is találsz olyat akit szerethetsz és ő is téged!! de ezt én is kérdezhetném! "Hol vannak a normális pasik?"" mert én szinte mindig olyat fogok ki aki kihasznál és megcsal !!!

de szerencse kérdése!

2009. szept. 1. 20:17
 37/44 anonim ***** válasza:

18:26nak és 19:33nak (ha nem ugyanaz...). hihetetlen hogy ilyen hihetetlenül hímsoviniszta állatok vannak mint ti (te)!! szóval neked mindegy, hogy buta-e mint a föld, nincs véleménye, meg ribanc ..stb csak jól lehessen mutogatni,hogy háhá nekem ilyen nőm van?! hogy ki lehessen rakni a kirakatba?? szóval a normális "kicsit duci ..stb" lány akivel neadjisten BESZÉLGETNI lehet (úristen, ne...) az nem jó mert nem "felvonultatható" ?! undorítóak vagytok.

ja és mielőtt bárki beszól, 14hónapja van barátom és nem hinném, hogy a "duci,pattanásos..stb"be tartozom és azt gondolom, hogy még véleményem is van. nem egoból mondom, más vélemények is alátámasztják. ennyi. a kérdezőnek, meg annyit h sztem rossz helyen keresi és nehogy ő is ilyen legyen mint a fent említett intelligens példány(ok).

2009. szept. 1. 20:22
 38/44 kolosszus22 ***** válasza:

Én vagyok a 19:42-es, csak poén volt, nem ézitek ki belőle az iróniát?

22/F

2009. szept. 1. 20:31
 39/44 anonim ***** válasza:

Miért? Ti fiúk úgy ítéltek meg egy lányt, akit esetleg az utcán láttok, hogy ha:

1. szép, akkor ribanc

2. szép, akkor buta

3. nem túl szép, akkor okos

4. nem túl szép, akkor hűséges ?

Csak mert ez elég érdekes. Engem például elég sokan megbámulnak az utcán (nem a magamutogató öltözködésem miatt), hanem mert állítólag szép az arcom. Akkor most higgyem azokra az emberekre, hogy külsőleg tetszem nekik, de azt hiszik közben, hogy hülye vagyok?

2009. szept. 1. 20:59
 40/44 anonim ***** válasza:

A túl szép lányokkal mindig gond van, épp azért, mert szépek és ezt tudják, mert rendszeresen megkapják a külvilágtól a jeleket, ebből kifolyólag másképp is látják a világot, mint akinek 'fejébe szállt' a szépsége...nem tudom őket komolyan venni, bár megőrülök értük-tőlük.

A legideálisabb ha valaki alapvetően szép, csak van egy aprócska gikszer vele, ami miatt mégse. Na az az igazi.:)

Bocs lányok ha nyers voltam, kívánom, hogy rácáfoljatok a keserű tapasztalatomra! 24/f

2009. szept. 2. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!