Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vannak a normalis, szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normalis, szeretetreméltő lányoK?

Figyelt kérdés
De most komolyan,merre vannak,mert en nem talalkoztam egyel sem csak rosszakkal:( F25
2009. aug. 28. 21:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
ééééééénnn itvagyok!! xD (viccvolt)
2009. aug. 28. 22:10
 12/44 anonim válasza:
86%

Én is pontosan erre lennék kíváncsi, csak épp' a másik oldalról. De a kérdésedre válaszolva...Legtöbbször Ti fiúk állítotok a lányok elé olyasfajta elvárásokat, amiknek ha megfelelnek, már nem is kellenek Nektek. Azt látni mindenfelé, hogy a "rossz" lányok sosincsenek egyedül! Mire a jók magányosak és várnak az igazira, a hercegre, aki tényleg önmagukért szereti őket, akik nem úgy viselkednek mint a többség. Kérdem én, hol van már lányokban/nőkben az, amiért anno a férfiak tisztelettel pillantottak kedvesükre?! Változnak az idők tudom, de nem kellene mindenben! És ha vannak is rendes lányok, lenézik őket azért, amilyenek, nemhogy megbecsülnék. Fiúk! Nézzetek már szét!!!! Ilyen nőket kívántok gyermekeitek édesanyjának??!! És kedves Hercegek, azt hiszem ideje lenne elindulni végre és megkeresni a kiránylányotokat, hiszen ha túl sokáig várakoztok, már lehet, hogy nem találjátok meg! Annyi magányos ember reméli lefekvés előtt, hogy talán holnap lesz az a nap, mikor rátalálnak egymásra... Legyen így!!!! Ezt kívánom mindenkinek!

Örökké álmodozó 19/L

2009. aug. 28. 22:15
 13/44 anonim válasza:
Előző volnék, egyetértek az egyik előttem szólóval. színház, könyvtár hm.......
2009. aug. 28. 22:18
 14/44 anonim ***** válasza:

parkban a padon, könyvtárban, moziban (valami jobb filmen), neten (itt ismerkedtem meg a barátommal), utcán.

szerintem jó az utcán ismerkedni..volt már, hogy egy fiú így jött oda hozzám, és nagyon tetszett, hogy ilyen őszinte volt velem. (még ha nem is volt tipikusan az esetem.)

17/l.

2009. aug. 28. 22:29
 15/44 anonim ***** válasza:
És hol vannak a normális pasik?
2009. aug. 28. 22:58
 16/44 anonim ***** válasza:
Normális pasik? Itt vagyok!:)
2009. aug. 28. 23:07
 17/44 Giovanni ***** válasza:

NYisd ki szemed,mert mindenhol vannak:P...lehet h te keresed őket rossz helyen.

Jó helyen - jó lányok...xD

2009. aug. 28. 23:13
 18/44 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: Én is így vagyok ezzel, nem találom meg az igazit.. volt sok kapcsolatom, közülök 2 volt komoly, szerelem, de azok is már régen.. :-S

Várom az igazit! :-)

Talán a 21:53-as az? :-))))

16F

2009. aug. 29. 00:42
 19/44 anonim ***** válasza:
61%

Te normális lányt keresel, de közben te nem vagy normális. Simán kikezdenél egy 16 évessel, 25 éves létedre...elég elkeserítő.

17/L

2009. aug. 29. 02:10
 20/44 anonim ***** válasza:

és normális pasik?

am te angliába laksz?v csak a laptopod van onnan?

2009. aug. 29. 03:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!