Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a barátnőmet csókolózni egy másik sráccal mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
tegnap elmentem a plázába cipőt nézni és az egyik ilyen pizzázóba megláttam a barátnőmet és láttam egy másik csávót ahogy hozza neki a pizzáját és kiváncsi voltam mi történik és nem egyszer elcsattant egy csók szerintetek ezután mit csináljak ?? 17F2013. jan. 12. 17:34
21/27 anonim válasza:
Hülye dolog lenni rögtön kidobni,amíg lehet kefélgesd,és persze más csajokat is ,közben keresgélj titokban jó a biztos punci!
23/27 anonim válasza:
az talán picit durva lenne:D
pláne ha kiderül, hogy nem is ő volt azXD
24/27 anonim válasza:
Tuti, hogy az utóbbi 5-6 válaszoló fiú volt... Szerintem csak magadat járatnád le, ha ma megdugnád, aztán kidobnád. Azért még is csak emberek vagyunk, bár ő gerinctelenül viselkedett, de Te ne legyél ilyen! Nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet én azért gondolom így, mert lány vagyok, de! Én nem tudnék úgy lefeküdni valakivel, hogy már szinte gyűlöletet érzek iránta és tudom, hogy a hátam között valaki mással kavar. Szerintem ma este őszintén mond meg neki, hogy tudod, mit tett, és ne hagyd, hogy kidumálja magát. Szerintem erre nincs mentség, egyértelmű megcsalás, keress olyan lányt, aki megbecsül!
16/L
26/27 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nagyon hasznosak voltak és még tegnap úgy döntöttem ahogy írta itt valaki hogy megtartom néha jó vele kurogatni és keresek más barátnőt de nem is volt tegnap orgazmusa !
2013. jan. 13. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!