Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok azt mondaná hogy már gondolkozott azon hogy elmenjen prostihoz és nézegetett ilyen oldalakat? (együttlétetek alatt)
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 17:04
11/25 A kérdező kommentje:
Igen van baj. Nem vagyok oda a szexért.Felajánlottam a nyitott kapcsolatot(az ő részéről nyitott).Mondta hogy már gondolkozott rajta korábban is.Nem tudom mennyire működne,tekintve hogy betegesen féltékeny is vagyok egyben.:S
2013. jan. 12. 17:14
12/25 anonim válasza:
Olyan nehéz kiverned neki a kezeddel, amikor gyakorlatilag nem is kell mozognod közben, mert azt már ő megcsinálja?
13/25 anonim válasza:
Felvennék valami dögös göncöt, megszexuálnám aztán kidobnám a gec.ibe.
21/N
14/25 A kérdező kommentje:
A kiveréssel,szopással nincs bajom.De neki ennyi nem elég.Jót akar kefélni,amit én nem tudok megadni mert fáj.
2013. jan. 12. 17:19
15/25 anonim válasza:
A szexben hasonló temperamentumúnak kell lenni, különben az egyiknek hiánya lesz, a másiknak pedig agyára megy hogy a másik llandóan szexelni akar. Voltam hasonló helyzetben, nem tartott sokáig a kapcsolat...
16/25 anonim válasza:
De egyébként jól meglennétek egymással, csak szexelni nem akarsz?
17/25 anonim válasza:
Én zárnám a kiskaput, és kitessékelném Őt. Ezentúl csak velük élje le az életét.
El tudod képzelni, hogy milyen megalázó lenne a párodnak?
Vagy összeszoktok, vagy megszöksz.
18/25 anonim válasza:
Szerintem a 3-an párban felállásnak semmi értelme nem lenne! 20/f
19/25 A kérdező kommentje:
Na igen. Mi már 4 éve húzzuk együtt.És minden tökéletes ezt leszámítva...Így lehetetlen szakítani.A 4 év alatt háromszor jött össze a normális szex.:S
2013. jan. 12. 17:22
20/25 A kérdező kommentje:
74%-os igen.Egyébként mindketten úgy érezzük a másik a nagy ő.És egyre jobban imádjuk egymást ha ez lehetséges.
2013. jan. 12. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!