Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki ezt?
Figyelt kérdés
azt hogyan deríthetném ki hogy a pasimban megvan e a megcsalási szándék? hogy nem használná ki a lehetőséget ha úgy adódna? azt mondogatja h ő sosem csalna meg meg szeret stb. de mondani mindent lehet, aztán ki tudja igaz e. hogyan deríthetném ezt ki?2013. jan. 12. 10:34
1/8 anonim válasza:
ne csináld már, ez gáz.. nem bízol benne!!!!!!!!!!! így mennek tönkre a kapcsolatok és előbb utóbb úgy is rájönne a dolgokra és akkor meg cseszheted.. hidd el neki hogy szeret és ne tegyed már próbákra.:/
2/8 A kérdező kommentje:
de félek ha elhiszem csalódok:((
2013. jan. 12. 10:39
3/8 anonim válasza:
megcsalási szándék....minden férfiben megvan afajfentartás ösztöne..ha bepróbálod tuti rámegy ,ja mondani bármit lehet kihasználja ne próbáld ki mert rácseszel,csinálj egy fake facebook profilt női képpel vagy egy kósza emailt irj női nickes emailcimről mintha két barátnő beszélgetne ecseteld a levélben mennyire egyedül vagy stb a nyakam rá hogy válaszol akár facen akár emailben
4/8 anonim válasza:
szerintem hülyeség.. én úgy gondolom hogyha velem van, akkor (egyenlőre) nem akar mást.. ha akarna már rég kidobott volna.. szerintem bíznod kéne benne..
5/8 A kérdező kommentje:
az h velem van nem jelenti azt h nem akar mást. lehet h akar mást meg közben engem is.
2013. jan. 12. 10:43
6/8 anonim válasza:
az ilyen kutakodó embereket mint te vagy-én átlépem, mert kb. ennyire érdemesek, nem egy normális társas kapcsolatra.
7/8 anonim válasza:
A férfiak különválasztják a szerelmet a szextől. Tehát a megcsalás nem biztos, hogy ugyanazt jelenti mindkettőtöknek. Téged szeret, veled van, de ha alkalom adódik, tuti nem áll ellen, ha elsőre sikerül is neki, másodjára, harmadjára már nem...
Olyan férfi nincs,aki tényleg nem csalja meg soha a párját, mert ez egy ősi állati ösztön, hogy minél több helyen biztosítsa a " faj fennmaradását" ,ahogyan már előttem írták.
Ezt tapasztalatból írom, már elég sokat láttam a világból, hidd el tudom miről beszélek.
8/8 A kérdező kommentje:
nah és akk én általánosítok??? most írták h nincs olyan h soha nem csalja meg a párját.
2013. jan. 12. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!