Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy bejövök-e neki? (Meleg téma)
Figyelt kérdés
Van egy haverom akivel egy osztályba jártunk de és régen legjobb haverok voltunk de aztán ennek valahogy vége lét:(. De azóta is megint elkezdtünk ujra jóban lenni :). Viszont aztóta én rájöttem hogy bisex vagyok és mostanában nagyon bejön a srác (nem csak testileg hanem érzelmileg is nagyon tetszik) de nem tudom hogy ő is vonzódik-e a srácokhoz. Sok szor láttam mar lánnyal és a barátnője és több volt mar de szereti a srácok seggét csapkodni de ezt csak úgy a vicc kedvéért.
Hogyan tudnám kideríteni hogy bármit is érez-e a fiúk iránt/irántam?
15F bisex
2013. jan. 10. 16:02
1/8 anonim válasza:
meséld el neki a történeted, de kicsit másképp...mondd, h az egyik haverod bevallotta neked, hogy másképp nézz rád és kérj a sráctól tanácsot, hogy ő hogyan kezelné a helyzetet a helyedben? A tanácsából majd valószínűleg rá fogsz tudni jönni, hogy ő mit is érez...
2/8 A kérdező kommentje:
Az a bam hogy nem nagyon szoktunk 4szem közt beszélni :/
2013. jan. 10. 18:12
3/8 A kérdező kommentje:
*baj
2013. jan. 10. 18:12
4/8 anonim válasza:
Hát próbálj meg minél jobban összehaverkodni vele, mélyen.
5/8 anonim válasza:
Szemezz vele, öleld meg és figyeld a reakcióit.
7/8 anonim válasza:
Én is szinte pont ebben a helyzetben vagyok..talán tudnánk segíteni egymásnak ha beszélgetni akarsz csak írj privátba.. 15 f
8/8 anonim válasza:
szerintem hagyd a nyílt jelzéseket (szemezgetés, mosolygás,kacsintás stb.) mert rá fogsz ijeszteni. még ha meleg is lenne, nem biztos, hogy fölvállalná,sajnos. de az első hozzászólóval egyetértek, jó ötletnek tűnik.sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!