Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy egyszerűen elriaszt ha egy pasi azt mondja "szeretlek"?
Szia! Velem is ez történik általában. Nem mondanám,hogy szép vagyok, és nem is esedeznek értem a férfiak, de azzal a pár sráccal is aki ezelőtt azt mondta Nekem, hogy "Szeretlek", vége lett rögtön. Mondanom sem kell: miattam! Bár ez saját tapasztalat, de mivel én nem tudom elfogadni a hibáimat rosszul esett,hogy Ők még dicsértek és el akartak fogadni olyannak amilyen vagyok. Tehát az egyik ok az az, hogy a gátlásaim miatt vetettem véget a dolognak. Emellett persze ott volt még a félelem egy kapcsolattól/az elkötelezettségtől/attól,hogy kelhetek valakinek/szerethet valaki engem is. És nem utolsó sorban a bizonytalanság!
Én elhatároztam,hogy amíg nem változtatok azokon a hibáimon amiket nem szeretek magamon, nem erőltetek semmit. Meg akarok változni és ez alapján a gondolkodásmódomon is valahogy változtatni szeretnék.
Nem tudom segítettem-e, igazából csak a magam problémáit tudtam leírni. Remélem azért valamennyit segítettem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!