Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy egyszerűen elriaszt ha egy pasi azt mondja "szeretlek"?
hányszor történt ez eddig?
amúgy meg több oka lehet-
-megnyerted a játszmát,nincs tovább értelme,kiadta magát.
-félsz a felelőségtől,elköteleződéstől.
-nem tudod viszonozni.
-te még nem érzel így,és esélyt sem adsz arra,hogy benned is kialakuljon,mert félsz az érzelmi kiszolgáltatottságtól.
-a kúráson kívül más nem izgat a másik nemből.
"Civilizációnk a látszat kultusza. Olyannak mutatkozunk, amilyenek vágyainktól, félelmeinktől, és a tömegkultúra sugallataitól vezérelve lenni szeretnénk. Igyekeztünkben elszakadunk a belső önmagunktól, és másnak sem engedjük, hogy álarcaink mögé pillantson. Életünkben nincs helye érzelmi megnyílásnak, mert az sebezhetővé tenne minket. Pedig valódi Énünkhöz épp csak annyira kerülhetünk közel, amennyire a másik embert szívünkbe engedjük.
Az intimitáskerülés -vagy elköteleződési válság- nem más, mint távolságtartás, elkülönültségérzés, belső magány. Megjelenhet baráti, munkatársi és párkapcsolatainkban, sőt a saját gyermekeinkkel szemben is. Intimitáskerülő emberek intimitáskerülő társadalmat alkotnak. Ez az oka civilizációnk és intézményrendszereink hideg embertelenségének és kultúránk felszínes önközpontúságának."
7: Különben ez pont olyan, hogy ha neked nem egy cuki-muki plázacica jön be, akit folyton puszilgatni kell, meg gügyögni neki a telefonba, hogy mennyire odáig vagy érte, milyen fontos neked, akkor biztos egy egy kétméteres durva nő, aki ostorral elver.
Túlzok, csak a hatás kedvéért.
Lehet nem mondta még neked senki úgy, hogy valódi jelentősége legyen. Vagy nem az a személy, akitől igazán vártad.
Exem se mondta minden áldott percben, hogy szeret, sőt nem is minden nap, vagy héten. De ha mégis, akkor én nagyon örültem neki és csakis tőle, mert komoly volt. Korábban én is hülyét kaptam tőle, ha mondták, mert nem volt semmi jelentősége, csakúgy hozzám vágták, mint azt, hogy "szép az idő", vagy "tetszik ez a fölső".
Lehet ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!