Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint leszbikus vagyok? (lent)
Tudom sokan ebben a helyzetben ezen vacilálnak. Költözünk a városból ahol lakunk (80 km-re). A legjobb barátnőmmel össze vagyunl nőve és most szétszakítanak minket. És mstanába közelebb akarok lenni hozzá, ölelgetni, puszilni, és ma még direkt szájon is pusziltam. Belegondoltam milyen lenne vele járni és jónak gondoltam. Boldog lennék. És mostanába iszonyú féltékeny vagyok azokra a lányokra akik hozzá érnek meg közel kerülnek hozzá.
Ez az?
Válaszokat előre is köszi.:)
Nem hiszem hogy lezbi lennél,de amúgy meg mégis honnan a tökömből tudjam? Te érzed...
Ha féltékeny vagy rá és szoktál fantáziálni is róla akkor lehet,de lehetséges,hogy csak a költözés miatt kötődsz most hozzá jobban....
Lehet, hogy csak a legjobb barátnőd tud belőled ilyen érzéseket kiváltani, alapjáraton viszont a pasik érdekelnek.
Ettől függetlenül ha már gondolkozol ilyesmin, akkor biszex lehetsz, de lehet, hogy más lányt rajta kívül nem tudnál szeretni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!