Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza jöhet szerintetek még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza jöhet szerintetek még?

Figyelt kérdés

A barátommal több mint 3 évig voltunk együtt.

Nagyon szerettük egymást,mindig kitartottunk egymás mellett akármilyen szar is volt a helyzet.

Kicsit több mint két hete szakított velem,azt mondta, hogy ő már kiszeretett belőlem.Nem tudtam mire vélni,nagyon rosszul esett.:( (sok probléma volt körülöttünk, mindig egymáson töltöttük ki a bántatunkat,mérgünket..sajnos..)

Azóta nem nagyon keres,1x2x írt, de akkor is csak olyat, hogy soha nem fog elfelejteni, örül hogy együtt lehettünk, de be kellett látni hogy ez nem megy nekünk.Meg hogy nagyon vigyázzak magamra.

Nem tudom, úgy érzem össze vannak zavarodva az érzései...

Esetleg rájöhet még hogy hiányzok neki?Fog még engem keresni? (már vagy 1,5-2 hete nem ír, előtte is csak azt amit irtam..)

Amugy szerintem nagyon összeillettünk, persze voltak nézeteltérések(hol nincs). Ugy érzem ha nem lett volna annyi probléma körülöttünk akkor nem futunk zátonyra.:( De ha már azzal indokol hogy kiszeretett? Nem értem..Pedig nem is vettem észre "előjeleket"..

Kitisztul majd a feje és megkeres,vagy szerintetek továbblép?

19/l

2013. jan. 11. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudhatom, de szerintem továbblép, és neked is ezt kell tenned. Ebben a korban így kell menjenek a dolgok, nem olyan nagy tragédia ez, hidd el.
2013. jan. 11. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet ezt megjosolni. Barmi lehet. De inkabb ugy allj hozza, h mar mem bekultok ki. Nagyon fiatal vagy meg, idovel elmulik a fajdalom es ujra szerelmes leszel.
2013. jan. 11. 19:10
 3/3 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríten de szerintem ne ringasd magad értelmetlen reménykedésben.. az hogy ilyeneket ír neked normális. több mint 3 év után nem fog úgy beszélni ő sem veled mint egy idegen. sokszor az emberek csak akkor fogják fel és fogadják el egy kapcsolat végét ha a szakítás rosszul végződik vagy az egyik fél bunkó módon viselkedik. erre szerintem nálatok nincs ok szóval az, hogy szakításotok ellenére ilyeneket mond ne tévesszen meg. 3 évet ő sem egyről a kettőre felejt el és biztos hogy van benne még valami bizonytalanság de ha kimondta és már döntött egyszer az elég határozottnak tűnik. szóval szerintem jobb ha elfogadod..
2013. jan. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!