Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet most mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok kb 2 hete járok egy lánnyal akit nagyon szeretek. De egy buliba sokat ittam és rámmászott egy másik csaj és csókolóztunk. Józanul sose tettem volna és meg is bántam már. Félek hogy megtudja és elveszítem! Mit tegyek?:(2009. aug. 28. 15:50
11/15 anonim válasza:
Nem igaz. Nem férfi vagy, hanem kisfiú. Az igazi férfiak nem ilyenek. De nem az én dolgom szerencsére.
12/15 anonim válasza:
Jobban teszed ha elmondod, hót ziher hogy nem fogja a kiscsaj tartani a száját.
13/15 anonim válasza:
az alkohol tényleg nem kifogás,pl engem próbáltak olyan részegen megd.ugni,h leszedték rólam a gatyát de inkább 1 szál tangában kimenekültem a sátorból...pedig nem volt rossz pasi, 1hete ismertem és független vtam..aztán leültem vhol,akkor még számos eset volt ilyen. ugyh aki nem tudja kontrolálni ne igyon ha tudja h ezt teszi a pia vele. és az h férfi vay...ohh egy igazi férfi aki szerelmes,nem az ösztönei,meg a farka után megy,tudod mint az állatok,hanem a előbb elgondolkozik. nah a tipikus f*szagyú pali,az nem tehet rola,mert hülye.ugyh inkább a piás voltam kifogás még elfogadhatóbb:D sztem is mondd el,így talán még nem fáj nekiannyira,mé nem holt szerelmes,de ha kiderül 1év mulva...hmm akkor lehet repülsz akkor neked is jobban fájna!
14/15 anonim válasza:
am télleg nagyon jó barát..tudja h van csajod, jah, szerelmed és akkor rádmászik... igazad van, ez nem egy rib@anc,hanem egy nagggyon jó barát, hajrá csak így tovább. Monnd csak ilyen jó barátokkal körül véve?
15/15 anonim válasza:
velem ugyan ez volt :S ugyan így csalt meg a barátom :S
én utána szakítottam vele de vagy 1 hétig könyörgött nekem h fogadjam vissza és megváltozik meg minden :)
és visszafogadtam :) és azóta másfél éve vagyunk együtt :)
ezzel azt akarom mondani hogyha elmondod neki és szakít veled akk ne add fel és küzd még érte h lássa h télleg szereted és az ne volt komoly :)
jah és nekem azóta a barátom megfogadta h soha nem fog annyit inni és így nyugodtabban engedem el a haverjaival bulizni mert tudom h megbízhatok benne mert megváltozott és látom rajta h télleg nagyon imád :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!