Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet most mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok kb 2 hete járok egy lánnyal akit nagyon szeretek. De egy buliba sokat ittam és rámmászott egy másik csaj és csókolóztunk. Józanul sose tettem volna és meg is bántam már. Félek hogy megtudja és elveszítem! Mit tegyek?:(2009. aug. 28. 15:50
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem jó egy kapcsolatot hazugsággal kezdeni, de ha máshonnan nem tudhatja meg, akkor ne mond el neki. Ha rájöhet, akkor még most mond el, mert később csak még rosszabb lesz.
Mi lesz, ha máskor is sokat iszol? Akkor is megcsalod majd? :)
2/15 anonim válasza:
Valld be neki szerintem, őszintén. Biztos haragudni fog, de talán nem veszíted el őt. Inkább tőled tudja meg, mint mástól! Aztán pedig elkezdheted bizonyítgatni, hogy tényleg megbántad, és hogy többet nem teszel ilyet, és hogy tényleg nagyon szereted. Mindenesetre elég hülye voltál, de már mindegy. Én nem biztos, hogy megbocsátanék, de szerintem így, hogy "csak" csók volt, több esélyed van rá, hogy megbocsát. De azért szégyelld magad, és többet ne csinálj ilyet! :S
3/15 anonim válasza:
Hát a csók még nem olyan vészes. Ha van rá esély, hogy mástól tudja meg, akkor mondd el neki, ha nincs akkor hallgass. Amiről nem tud az nem fáj. És egy kis keverés még nem a világ vége. (Ha szex is lett volna, az más téma!)
4/15 anonim válasza:
Szerintem a csók ugyanúgy hűtlenség mint maga a szex, az pedig nem mentesít hogy ittas voltál, és hogy a csaj mászott rád, az sem indok! Előbb-utóbb ki fog derülni, jobban jársz ha te mondod el neki még melegében, így talán esélyed van a bocsánatára. De könyörgöm, ha szeretsz valakit, miért nem tiszteled meg azzal hogy hűséges vagy?
5/15 anonim válasza:
Mondd meg neki mindenképpen. Ha nem teszed, és megtudja mástól sosem bízik majd benned. De ha te mondod el neki akkor látja, hogy őszinte vagy, és a rossz helyzetben is van legalább egy biztos jó tulajdonság. Ha nem mondod el, akkor rossz tulajdonságot rosszra halmozol.
6/15 anonim válasza:
az alkohol nem mentség semmire sajnos:S elég rossz helyzet, de ha tényleg szereted, beszéljétek meg, az elején sokkal nagyobb esély van rá, hogy megbocsájt. Képzeld el! ha pl együtt vagytok 1 éve, és akkor tudja meg...biztos sokkal rosszabb lenne neki:/
7/15 anonim válasza:
szerintem se mondd el, ha máshonnan nem tudhatja meg, de ha igen, akkor annál inkább. nálam egy csók még nem számít megcsalásnak, ha senkinek sem jelentett semmit...
8/15 anonim válasza:
Volt a Cool-on (TV) az a szexuál-pszichológus és ott volt egy ugyan ilyen kérdés és ő szakember létére ajánlotta azt, "hogy amiről nem tud a párod az nem fáj neki!"
Ja meg ők ha jól emlékszem fiatalok voltak ti ha már töb ideje együtt vagytok és komolyak a szándékaid akkor mindenképpen mond el neki!
9/15 anonim válasza:
Ne hazudj, főleg magadnak ne! Nem szereted. Ha részeg vagy és szeretsz valakit, akkor olyan állapotban mégjobban szereted és leráztad volna azt a csajt. Ennyi. Nincs mit szépíteni ezen.
10/15 A kérdező kommentje:
de igenis szeretem! Csak hát énis férfiból vagyok és ha kissé ittas állapotban egy bombanő nyomul rád nem könnyű ellenállni. Sajnálom. amúgy beszéltem a lánnyal és aztmondja hogy szerinte is tegyünk úgy mintha semmi se történt volna. Mert amúgy osztálytársam és nagyon jó barátom.
2009. aug. 28. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!