Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom a szexuális vágyamat nullára csökkenteni életem végéig?
Üdv.
A szexuális vágyat a nullára csökkenteni lehetetlen.
Én is szűz vagyok, önbizalom hiányos, rajtam sincs túl sok izom, de növekszik a sporttól( nem konditerem), Én is parázom attól, hogy belémkötnek és sz*rrá vernek igazából soha életemben nem búnyoztam igazán, remélem nem is kell.
Mai srácok ÁLLÍTÓLAGOS harci teljesítményről annyit, hogy én úgy látom, hogy SOKAN csak akkor kemények EGGYEL szemben, ha ott áll mögöttük legálább NÉGY haverjuk, egyedül még a CIGÁNYOKNAK sincs nagy pofájuk.
Ja van egy történetem egy kötekedésről.:-)
Szóval négyen iszogattunk( 2 fiú: haverom, Én 2 lány: haverom barátnője, egyik osztálytársnőnk)és belénk kötött egy 10 fős FIÚ TÁRSASÁG. Mindegyik hú de kemény volt velünk szemben, az egyik ot pofázott a haverom nőjének, nyomta a hú de kemény vagyok dumát.:-)
Ennyit a harcosok klubjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!