Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom a szexuális vágyamat nullára csökkenteni életem végéig?

Figyelt kérdés
Soha nem volt barátnőm és szerintem nem is lesz. Oka: gyenge harci teljesítmény, unalmas vagyok, nincs rajtam semmi vonzó (izomzat) és félek a bunyótól ami azt jelenti, hogy a lányoknak ilyen férfi semmilyen körülmények között nem jöhet szóba. Változtatni rajta nem tudok.
2009. aug. 28. 15:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos a szex ösztönös.

De biztos van rá valami gyógyszer, vagy ami kiirtja a hormonokat.

2009. aug. 28. 16:48
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Kasztrálni gyógyszerrel is lehet, és az visszafordítható."

NEM lehet. A "kémiai kasztrálás" NEM működik jól. Veszélyes és kellemetlen mellékhatásai vannak, és nem csökkenti 100%-kal a szexuális aktivitást.

Olyan dologról beszéltek (szexuális vágy kikapcsolása mintegy gombnyomásra), ami NEM létezik, NEM lehetséges, egyszerűen sci-fi.

2009. aug. 28. 17:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Az egyszerűbb utat választod: feladod. És még magadnak is hazudsz, amikor azt mondod: "változtatni rajta nem tudok"

Csaknem egy éve interneten megismerkedtem egy huszonéves fiúval, akinek a béka segge alatt volt az önbizalma, nem is valami szép gyerek, és teljesen ki volt készülve, hogy soha nem volt még barátnője, hogy szűz, túl unalmas, nincs stílusa, nem áll vele szóba szinte senki, többször próbált már öngyilkos lenni. Hónapokon át győzködtem, hogy ha megpróbálna tenni valamit a cél érdekében, és nem csak siránkozna, talán el is érne valamit.

Nem beszéltem már a sráccal pár hónapja, viszont valamelyik nap írt egy e-mailt, hogy nem beszéltem hülyeséget, rátalált a nagy szerelem, és hú de boldog.

Én sem tartom magam humoros lánynak, van rajtam pár kiló fölösleg én önbizalomhiányom is van rendesen. Kifelé azt mutatom viszont, hogy olyan nagy bajom nincs a világgal, és láss csodát: van barátom.

Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy a lányok csak a helyes, napbarnított bőrű, nagyon izmos fiúkat kedvelik.

De ha annyira nagy bajnak gondolod, hogy nincs rajtad izom, miért nem kezdesz el sportolni valamit?

2009. aug. 28. 17:18
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy a szexuális vágyadat kellene csökkenteni.

Nézz kevesebb tévét, olvass kevesebb újságot és akkor nem fogod azt érezni, hog minden férfi kigyúrt és jóképű, mert ez egyszerűen nem igaz, csak a média suggalja, mint ahogy azt is, hogy minden nőnek modellalkatúnak kell lennie.

Én sem találtam könnyen párt, mert nem vagyok jóképű, és vékony is vagyok, de aztán idővel csak sikerült.

A lányok meg nem bunyóztatni akarnak, hacsak nem tzenévesen, de később már (a szőke plázacicákat leszámítva) biztosan nem.

2009. aug. 28. 17:29
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
én se szeretek bunyózni, félek tőle... vékony testalkatú vagyok, ami kevéske izom van rajtam az is elnyúlik mert nem vagyok alacsony... bár magas sem.. ééééééééééés? akit zavar bekaphatjaa... nem mindegyik lány szereti a bunyós srácokat... max a c típusúak... nem hiszem h azok kellenek neked... változtass a hiozzáállásodon magaddal szemben... ha nem is külsőre de belsőre csak van amire büszke lehetsz... addig keress amíg 3 dolgot nem találsz amagdban amire büszke lehetsz... amire tényleg büszke vagy... pl jó tanuló vagy... bár ez sajnos a mai világban inkább ciki, de aki így gondolja az az igazi lúzer... szóval önbizalom, és lesz aki segít leküzdeni a szexuális feszültségedet ;)
2009. aug. 28. 17:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Most bunkó leszek....Szerintem ne értékeld magad le ennyire csak azért mert nem jött össze.Nem írtad a korod.Hány éves vagy?A lényeg hogy nem hiszem hogy megkéne vonnod magadtól az élet jó dolgait.Társak nélkül nem leszel anyira boldog.Szerintem ne add fel.Menj el sokhelyre,kirándulj sokat meg érezd jól magad.Ne kersss görcsösen senkit.Biztos találsz majd,lehetetlen nem létezik! És ha nem sikerült,és már 40év körüli vagy,akkor mond nekem hogy nem akarsz már semmit....Akkor már elmehetsz papnka,vagy aminek akarsz :-)
2009. aug. 28. 19:10
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
idióta
2009. aug. 28. 21:16
 18/25 kolosszus22 ***** válasza:
0%
Lődd magad fejbe, akkor tuti elmúlik!
2009. szept. 4. 17:47
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Vágd le! Az megoldja a problémát.
2009. szept. 4. 18:03
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem sokan örülnének egy unalmas nem izmos pasinak,aki törődik velük. Jobb minha egy drogos,vagy egy alkoholista pasijuk lene,aki szarrá veri őket bocsi!
2009. szept. 4. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!