Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt maradnátok a párotokkal úgy, ha már nem szerelemből szeretitek?
Közel 4 éve vagyok együtt a barátommal. Mindketten 21 évesek vagyunk. Nekem ő az első ilyen komoly kapcsolatom,vele feküdtem le először. DE igazából nem tudom elképzelni azt, hogy vele élem le az egész életem. Nagyon szeretem, mindenben számíthatok rá de mégis azt érzem, hogy nem ő az IGAZI. Inkább úgy mondanám, hogy olyan mint a legjobb barátom(akivel mindent megtudok beszélni és akinek minden titkomat elmondhatom) Nem tudom mit tegyek, mert nem akarom megbántani, de sokszor eszembe jut, hogy vajon milyen lehet mással lenni meg ilyenek. Emiatt bűntudatom is van. Félek, hogy ha szakítanék vele később megbánnám, mert nem hiszem, hogy találnék még egy ilyen rendes embert,mint ő, akiben tényleg megbízhatok.
Ti mit tanácsoltok, mit tegyek? Köszönöm
A másik: csak azért ne maradj vele, mert nem mersz egyedül lenni. Tiszteld meg őt azzal, hogy nem csak "használod", hogy ne légy egyedül, hanem el is engeded, ha már igazán szeretni nem tudod.
És ha újabb kapcsolatod lesz, ne hanyagold el megint a barátaidat.
A mi véleményünk nem számít,az enyém sem. Csak a saját történetemet tudom elmondani.
2 évvel ezelőtt (most 23 vagyok) megismerkedtem egy fiúval. Nagyon sokáig barátok voltunk,de már az első találkozások alkalmával is fellobbant az az igazi,heves "filmes" szerelem, csak sokáig nem léptünk. Végül összejöttünk hivatalosan is,és nagyon sok mindent átéltünk együtt. Jót,még jobbat,rosszat és olyat is,amire mindketten azt hittük,hogy nincs bocsánat. Valahogy mégsem szakadtunk el egymástól sosem. Még mindig együtt vagyunk,és boldogabbak vagyunk,mint valaha. Nem az az elvakult szerelem van már,mint ami volt,de ez természetes. Azt a fajta szerelmet felváltotta egy sokkal stabilabb és kiépültebb kapcsolat. És SZERINTEM az ilyenekre érdemes figyelni :)
Sok sikert a döntéshez,tudom,hogy nem könnyű.Képzeld el azt,hogy milyen lenne,ha nem lenne melletted. "Csak" annyit érzel,hogy nagyon más, vagy komolyan szomorú leszel a gondolattól? Tudja az ember, hogy ki az,aki nélkül nem akar továbbmenni.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!