Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Már 2 hónap eltelt a szakítás óta és még mindig fáj.(Én küldtem el) Hogyan tegyem túl magam rajta? 25/L

Pedig direkt bepasiztam hogy ne fájjon. :(

2009. aug. 28. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Kicsit több infot lécci.

Miért szakitottál vele úgy mégis?

Ő hogy áll ehhez a dologhoz?

Te folytatnád? Ő folytatná?

Miért nem próbáljátok meg újra?

L/22

2009. aug. 28. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Idő kérdése és biztosan el fogod felejteni.Szerelmes voltam egy srácba és elég nehéz volt elfelejteni ennek az is lehetett az oka hogy nap mint nap láttam.Elég sokáig tartott nekem kb. fél év. Sok sikert hozzá.
2009. aug. 28. 15:15
 3/7 A kérdező kommentje:
én azóta nem láttam Őt. Rosszkor találkoztunk,ennyi.Nem lehettünk együtt.Folyton Ő jár a fejemben,tudom hülyeség lenne újra elkezdeni vmit,de mégis erre vágyom.De nem merem felhívni hogy ő vajon mit gondol,félek h kinevetne vagy már nem is gondol rám és túl van rajtam.:(
2009. aug. 28. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű, ne gondolj az illető személyre.
2009. szept. 1. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja persze ne gondoljon rá, szerinted ilyen egyszerű ez...Nem mindenkinél! Hát amúgy ha nem csalódtál benne, akkor miért ne kezdhetnétek újra? Először ki kellene derítened, van e most valakije, és ha nincs akkor szabad a pálya! Max kapsz egy elutasító választ és akkor mi van? Majd kihevered! De lehet hogy összejösztök! Ha szereted úgy is keresni fogod...Ha meg nem akkor felejtsd el, nem ő volt az igazi és kész...
2009. szept. 1. 21:34
 6/7 anonim válasza:

21:21-es válaszoló!

"egyszerű.ne gondolj arra a személyre"

hát ez nem egészen így van hisz ha az ember vkit nagyon szeret és ráadásul szakítottak is vele csak rá bír gondolni nehéz elvenni a figyelmét!!tapasztalat!!

21/L

2009. szept. 2. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves szavakat! :) lehet hogy meg fogom próbálni megint,csak hát bátorság kell hozzá,hiszen én hagytam el...hát most kezdődik a suli,talán az elvonja a figyelmem.Ha mégsem,akkor felhívom.
2009. szept. 2. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!