Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret engem vagy csak játszot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sultana kérdése:

Szeret engem vagy csak játszott velem?

Figyelt kérdés
Nagyon bonyolult kapcsolatba kerültem egy sráccal.én házas vagyok egy nagyon rossz házasságban élek férjem pakisztáni nagyon sokszor megver.külföldön élünk van egy közös gyermekünk is.hosszabb otthonlét után újra külföldre költöztünk ahol a véletlen folytán megismertem egy srácot.egy kávézó van az erkélyemmel szemben minden nap láttam őt.nagyon tetszett mert olyan kedvesnek nyugodtnak láttam.mint kiderült én is tetszettem neki.egy véletlen folytán lehetőségünk adódott beszélgetni mivel egy magyar lány a segítségemet kérte aki később kapcsolatba került ezzel a sráccal.így ez volt az úgymond ürügy hogy találkozunk beszélgessünk.mindig erről a másik lányról aki csak pár napot volt itt.az után már nem tudtuk kontrollálni az érzéseinket és először csak megöleltük egymást aztán csók is volt.szex nélkül.próbáltuk lezárni ezt a kapcsolatot de az érzéseink nagyon erősek voltak.szenvedtünk egymás nélkül...mikor úgy volt hogy hazamegyek mo.ra nagyon sírt.azt mondta bárki is jön az életébe soha senki nem tudja betölteni a helyemet.igazi lelki kapcsolat volt.pár hónap után azt mondtam elválok...persze nem miatta,a érjemsokszor megvert és hozzá menekültem.sokat segített nekem.egy nap amikor a férjem ismét megvert elhatároztam hogy itthagyom.a srác rohant mikor hívtam de ott abban a pillanatban mégsem tudtam dönteni.ez a srác ismeri a férjemet egy országból valók és igaz csak miattam ismerte meg mert azt mondta ha a férjem jó ember nem akar elválasztani minket.persze az nap este visszajöttem a férjemhez.hónapokat várt rám.egyik nap nagyon ideges voltam és olyat mondtam neki amit nem kellett volna ekkor azt mondta most végleg lezár mindent velem mert nem beszélhetek vele így.mindig azt tette amit én szerettem volna...de ez már sok volt neki.persze ez csak ürügy volt.mert szüksége van vízumra és házasodni akar.azt mondta nem tud rám várni és hogy miattam csinálja ezt az egészet mert fél hogy ha vissza kell mennie az országába soha nem láthat engem.és hogy addig éljem én is az életemet mert most ebben a pillanatban nemlehetünk együtt.annyira becsapottnak érzem magam.közben összezavar mert mindig keres és aggódik értem de mostanában amióta szakított már nem olyan velem mint előtte.közben állandóan szerelmes dalokat küld nekem persze szomorú történetű dalokat.már magam sem tudom valóban szeret engem vagy nem.a kisfiamat is imádja és annyi mindent vett neki jobban foglalkozott vele mint az apja.pár napja találkoztunk hogy megbeszéljük és akkor is a fiamat megpuszilta én pedig álltamott mint egy szobor.és azt mondta most ez a vége el kell fogadnom.mert anyagilag sem tud nekem mindent megadni először talpra kell állni neki és ehhez kell neki házasság hogy dolgozni tudjon itt hogy maradhasson.(amit persze én nem adhatok meg neki).annyira szenvedek és azt mondja ő is bár én ezt nem érzem.próbáltam többször visszafordítani az egészet de úgy érzem hajthatatlan.azt mondja ameddig a szíve volt felül addig is tudta nem jó úton haladunk de figyelmen kívül hagyta az eszét.és most az esze felül emelkedett.bocsi ha kicsit hosszúra sikerült a történet de próbáltam leírni nagyjából hogy értehtő legyen.segítsetek mit tegyek?
2013. jan. 11. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:

-"a férjemsokszor megvert és hozzá menekültem.sokat segített nekem.egy nap amikor a férjem ismét megvert elhatároztam hogy itthagyom.a srác rohant mikor hívtam de ott abban a pillanatban mégsem tudtam dönteni."

-"hónapokat várt rám.egyik nap nagyon ideges voltam és olyat mondtam neki amit nem kellett volna ekkor azt mondta most végleg lezár mindent velem mert nem beszélhetek vele így."

Szerintem ez a baj. Ő érzi úgy, hogy becsaptad, és kihasználtad! Elvégre HÓNAPOKAT VÁRT RÁD, te pedig nem tudtál dönteni. Beleunt. Mindenki beleunt volna ebbe a helyzetbe.

2013. jan. 11. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Te jó ég!!! Hogy lehet ennyit írni ide???
2013. jan. 11. 09:44
 3/7 A kérdező kommentje:
igen beleunt szerintem is de ő volt az aki mindig azt mondta próbáljam meg a férjemmel rendbehozni a kapcsoltaot.és többször ez miatt nem is keresett hátha könnyebb.és azon az estén is azt mondta jobb ha hazamegyek.akkor miért nem mondta hogy menjek vele mert szeret?és pár napja amikor találkoztunk azt mondta erre hogy azon az estén csak éppen a kezét nem nyújtotta felém hogy menjek vele.hát én nem érzetem ezt.most meg mindent megtennék hogy vele lehessek de már úgy érzem késő.vagy van még esélyem?
2013. jan. 11. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
kedveském, mindegy melyik pakisztánihoz kötöd az életed, egyformán kezelik a nőket (gondolom a férjed sem vert addig amíg el nem vett)
2013. jan. 11. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Cseberből vederbe!

Te tipikusan az a nő vagy, akin kiélhetik a szadista hajlamaikat a férfiak. Pakisztáni helyett pakisztánit? Ragyogó. Te már megtapasztaltad, hogy milyen az, ha egy ember egy más kultúrájú emberhez köti az életét és nem tanultál belőle. Ilyenkor mindig eszembe jut az amerikai orvosnő esete, aki egy könyvet is írt az esetéről, mások épülésére. a könyv címe: Lányom Nélkül Soha.

Semmit sem tudok ajánlani azon kívül, hogy gondolkozz!

Gondolkozz és cselekedj! Egy olyan nőnek ,aki hagyja magát verni, hiába is javasolunk bármit. A saját értékrendje és a gyereke érdeke szerint kell döntenie.

2013. jan. 11. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Hú, hát sajnállak, de tényleg. Viszont azzal számolnod kell, hogy akkor hogy fog robbanni a bomba, ha bejelented, hogy elválsz tőle. Ott nem mennek ilyen egyszerűen a dolgok, hogy továbbállunk és kész.
2013. jan. 11. 09:55
 7/7 A kérdező kommentje:
igen talán igazatok van amúgy láttam a filmet és ahogy ott sem volt egyszerű kiszállni itt sem az.persze nekem más okból.válni akarok de úgy hogy ő ne tudjon róla.nem hiszem hogy megúsznám ha megmondanám hogy válni akarok.most egy másik országba készül dolgozni én meg megyek haza a szüleimhez.ez a terv.akkor fogom intézni a válást.de most a érdésem más volt.
2013. jan. 11. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!