Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elérni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni, hogy ne múljon el a láng, ne váljon unalmassá a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt.
2013. jan. 10. 22:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pedig ott ahol egy ilyen kérdés felmerül, ott gáz van alapból. Miért szinészkedsz egy kapcsolatban?miért nem adod inkább önmagad, ahelyett, hogy egy szerepet magadra veszel, ami egy idő után lefog málni rólad..a végét meg te is tudod.

Van ennek értelme?

2013. jan. 10. 22:48
 12/13 A kérdező kommentje:
De te miről beszélsz? Rengeteg barátom, ismerősöm kapcsolata ment tönkre az elmúlt egy hónapban. Komoly kapcsolatok. És nem akarom, hogy mi is erre a sorsra jussunk.
2013. jan. 10. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Nálunk 2,5 év alatt egyszer fordult elő, de az az én hülyeségem volt, mert tökre begubóztam. Bár az is igaz, hogy nem osztottam meg a barátommal mindent és neki fogalma sem volt, miért zárkózom el annyira. Azt hitte, hogy nem szeretem.

Na de azóta megjavult a dolog :) Több, mint 1 éve együtt is lakunk, de szóba se került azóta sem ez az elhidegülés... Sokkal jobban szeretjük egymást, mint valaha :)

Elég gyakran megyünk el valahova beülni. Régebben például minden este együtt sétáltunk, akárhányszor találkoztunk. Utána jött ez a beülős korszak, néha pizza, néha gyros, tortilla vagy nyáron limonádé, télen forralt bor, forró csoki, ilyenek. Ritkán járunk moziba, inkább itthon nézünk együtt filmet. Néha beizzítjuk a mécseseket/gyertyákat és akkor romantikázunk kettesben :) Ha van időm, sütök neki sütit, mire hazaér. Apró figyelmességek, amiket értékelés megleped, ezek sokat nyomnak szerintem. Hagysz neki egy kis üzenetet a táskájában/kabátjában, amiről tudod, hogy megtalálja. Lehet modernebb is, szóval sms-t is írhatsz, csak úgy spontán. Elmentek együtt kutyát sétáltatni/városi rendezvényekre.

Nekünk a legutóbbi programunk, amit gyakran csinálunk, hogy társasjátékozunk. Átmegyünk nővéremékhez vagy itthon és annyira jól elvagyunk, hogy hihetetlen... :)

Szerintem az odafigyelés és törődés mellett a játékosság is nagyon fontos. Ne legyen unalmas, megszokott, szürke hétköznap, hanem valami huncutságot kell csempészni a dologba.

Az se baj, ha nem tartasz magadban semmit. A kis dolgok felhalmozódnak és később nagyon rosszul csapódhat ki, ha nekiállsz hisztizni (ez saját tapasztalat, ne vedd személyes célzásnak:D).

Körülbelül. Kicsit lehet, hogy össze-vissza lett, de siettem és azért szerettem volna megosztani veled ezeket:)

20/L

2013. jan. 11. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!