Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti el tudnátok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti el tudnátok képzelni egy hosszútávú kapcsolatot olyan lánnyal, aki nagyon szép, kedves, humoros, jókat lehet vele beszélgetni, de nem vagytok belé szerelmesek?

Figyelt kérdés
Járnátok szerelem nélkül hosszú távon egy ilyen lánnyal? Életkort is légyszi.
2013. jan. 10. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Persze 15/F
2013. jan. 10. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Nézd, ez majdnem(!) minden férfi részéről elképzelhető, de ez csak addig fog működni, ameddig a férfi bele nem szeret valaki másba. Ott lesz a vége...

20F

2013. jan. 10. 22:51
 13/17 anonim válasza:
lány vagyok :P hát előbb utóbb csak beleszeretnél akkor... :P
2013. jan. 10. 23:55
 14/17 anonim válasza:
20/l voltam az előző :)
2013. jan. 10. 23:56
 15/17 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt és nagyon jó vele, meg jól elvagyunk, egyre jobban ragaszkodom hozzá, de nem vagyok szerelmes. És ez zavar, főleg, mert ő nagyon belém van már zúgva. Nem tudom, mi lehet a baj, hiszen minden adott lenne, hogy beleszeressek, de nem jön a szerelem érzése. Korrekt dolog így együtt lennem valakivel?
2013. jan. 11. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát beszéld meg vele, hogy te hogy érzel. Akkor korrekt, ha nyílt lapokkal játszotok! Vagy előbb-utóbb belészeretsz, amit amúgy én kétlek, vagy pedig egyszer valamikor szerelmes leszel valaki másba. Ezek történhetnek szerintem :/ Beszéljétek meg!
2013. jan. 11. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a többség belemenne így, de bele fogsz szeretni másba, és azt a lángoló érzést fogod választani inkább... ez lesz. Ennek tudatában mérlegeld a helyzetet.
2014. jan. 12. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!