Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom minden áron azt akarja, hogy változzak meg?
Szia!
Valóban fontos kérdés, hogy miben változz meg. Vajon amikor beléd szeretett, akkor jó voltál neki? Ha ilyen apróságon kell változtatnod, mint például féltékenység visszaszorítása, vagy hasonló, akkor ne habozz. Alapvető tulajdonságaidon azonban ne változtass, mivel ha ilyet kér tőled, akkor nem is téged szeret, hanem egy általa elképzelt embert. Ha valakit szeretünk a hibáival együtt szeretjük. Beszéljétek meg mi a hibád, és te is mond el neki, hogy neked mi nem tetszik benne és neki min kéne változtatni. Figyeld meg, hogy le fog esni az álla, mivel ő tökéletesnek hiszi magát. MOnd csak el neki, hogy min változtatnál Te benne. Ha nem megy, akkor egy cseppet se bánkódj miatta, nem érdemli meg.
En elhataroztam egyet mikor megszabadultam az exemtol sok evvel ezelott. SOHA az eletben nem adom fel magam senki kedveert. Nem hordok magassarkut es szoknyat ha nekem nem tetszik es ket copfba kotom a hajam, mert jol all meg 30-on tul is.
Draga, az Isten szerelmere ne valtozz csak a jo fele ami neked is csak hasznodra valik. De abban a pillanatban, hogy valaki meg akarja neked mondani mit vegyel fel es hogyan gondolkodj, csatold fel a nyulcipot es surgosen szaladj el.
Nagyon fontos kérdés lenne, hogy ez a külsődre vagy a belsődre vonatkozik.
Ha belső változásra gondolsz, akkor én figyelembe venném a barátom kéréseit pl. miben kellene változnom, de ezt megbeszélném azokkal az emberekkel is,akik régóta ismernek. ( Nem tudom mióta vagy a barátoddal.)Én úgy gondolom, hogy egyátalán nem baj, ha valaki elmondja neki mi tetszik és mi nem a másikban, ha fontos számomra, aki mondja akkor megpróbálok változtani rajta. De, ha ez erőltetett és nem magától jövő változás,akkor elgondolkodnék azon, hogy az illető férfi mellett van-e a helyem! Tény, hogy az ember a kapcsolataiban változik- ha akrja, ha nem- és minden kapcsolatból tanulni lehet. Szerintem az egyátalán nem mindegy, hogy az apró vagy nagyobb változások során TE ÉREZD jól magad, fő, hogy a változásokat beépítsd a személyiségedbe és ne zavarjon. Ha viszont ez zavar és nem tudjátok közösen megoldani a problémákat, akkor én nem maradnék a pasi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!