Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék segítséget kérni, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék segítséget kérni, a barátnőm felhívott és gyanús volt, hogy ez nem csak egy szimpla hívás volt? A többi lejjebb.

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, én 22 ő 27 éves. Eddig sok apróbb vitánk volt, de mióta 1,5 hónapja elkerült egy másik munkahelyre ahol csak férfiak veszik körül, ráadásul nem eggyel nagyon jó viszonyban van, én halál féltékeny lettem. Szinte minden nap együtt aludtunk és együtt keltünk, de ma felhívott, hogy nem tudja mi baja van, de egész nap szar kedve volt, és hogy most egyedül szeretne maradni. Mi lehet a gond? Az előző pasijával 4 évig volt együtt, gyereket terveztek már, de aztán a páromnak elege lett az örökös féltékenykedéséből és ott hagyta, rá 2 héttel utána jöttem én, mint később kiderült. Én sokat lelkiztem neki mostanában elmondtam neki, hogy kevésnek érzem magam hozzá meg hasonló dolgok, de azt is,hogy nagyon szeretem, hiába h még cska ennyi idő telt el. Sok férfi környékezi meg, de ő már fejben szerintem apa jelölteket keres. Hibát követtem el, hogy túlságosan őszinte voltam hozzá?
2013. jan. 10. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:

tanulhatnál az elődödtől, és ne féltékenykedj

bízz benne, és várd meg amíg kiböki mi baja van... addig pedig ha teheted, tedd mindig vidámmá (vagyis ne dugd, hanem szórakoztasd)

2013. jan. 10. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kicsit úgy érzi, nem kap levegőt, és egy kis szabadságra vágyik (ezt ne úgy értsd, hogy félrekefél.)

Várj pár napot, ha nem rendeződik, akkor próbálj meg elbeszélgetni vele, hogy legyen őszinte, de ne lelkizz nagyon, ne legyen az, hogy pl csak megsajnál, és azért marad veled... Határozottan.

3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 2hét alatt nemlehet túllépni egy 4éves kapcsolaton...
 4/8 A kérdező kommentje:
De... már mielőtt összejöttünk volna ő nézett ki magának, nekem előtte 3 évig nem volt senkim, mert egyszerűen nem tudtam leküzdeni az előző kapcsolatomból maradt defektusaimat. Az elején minden jól ment, de mióta bejött a nagy konkurencia, én a többi férfi mellett kevésnek érzem magam, és ezt sokszor elmondtam neki sajnos. Azt is elmondtam neki, hogy 1-2 éven belül biztosan nem szeretnék se gyereket se családot... Menthető még a kapcsolat?
2013. jan. 10. 17:24
 5/8 A kérdező kommentje:
A 4 éves kapcsolat alatt szakítottak kismilliószor, ő se tudja, miért maradt vele eddig és bántja is az egész.
2013. jan. 10. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nem megbízható, vagy nem bízol meg benne, akkor minek vagy vele? Nem így működik egy felnőtt kapcsolat. négy hónap alatt apróbb viták? Ilyenkor még veszekedni se kéne. Én átgondolnám ezt a kapcsolatot. Szerintem te nem vagy elég komoly ehhez. Beszéljétek meg a dolgot és vegyél vissza a féltékenykedésből. Az nekem is a halálom, ha féltékenykedik a nő!

28F

2013. jan. 10. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:

" 1-2 éven belül biztosan nem szeretnék se gyereket se családot..."

Annyi neki is bele kell, hogy férjen ... főleg, hogy gyerek vállaláshoz azért nem árt egy kicsit hosszabb, megalapozottabb kapcsolat.

(Egyébként 21 évesen jöttem össze egy 28 éves nővel és van három gyerekünk.)

2013. jan. 10. 17:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Már leálltam vele kb. 2 hete, rájöttem mekkora hülye voltam, és ezt ő is látja rajtam. Lehet nem voltam elég komoly a kapcsolathoz, de napról napra változtattam a saját hozzáállásomon is, és úgy érzem, hogy "egyenes vágányra álltam", sokkal komolyabban állok az egészhez, nagyjából úgy mint az elején: határozott vagyok, már tudom mit akarok, de most az elsődleges, hogy megtartsam, mert nagyon szeretem! Olyan értékes ember, akit ha elveszítek nem találok még egyet, vagy ha találok is félek, hogy őt fogom mindenkiben keresni!
2013. jan. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!