Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag vagyok mégsincs barátnőm, ez hogy lehet?
hát, nem vagyok egy modellalkat, de nem vagyok vészes sem..
havi 7számjegyet keresek,de nem követem a mai divatot. nem a legmenőbb iphoneom van, viszont a számlámon több pénz van, mint más összes vagyona értékesítve.. viszont ezt nem biztos látják, mert az autóm is átlagos.
talán mert te sem teszel a lányért vagy valami..
ha állításod szerint gazdag vagy, akkor menjél rózsacsokrot venni vagy valami romantikus dologra költsd, amit a másik értékelni tud. Ahhoz neked is tenni kell, hogy normális barátnőd legyen, azt meg felejtsd el, hogy hangoztatod a gazdagságot fűnek-fának, nem sok lány kíváncsi rá.. Próbálj változtatni, csak jó tanácsként mondom, és legyél nyitott szemű..
ha olyan barátnőt akarsz aki a pénzedért szeret: feltűnőbbnek kell lenned!
ha viszont normális barátnőt akarsz: ... mit is írhatnék?? ilyen gondolkodással soha nem lesz normális barátnőd.
Errol az jutott eszembe, hogy vegyel egyet.
Engem maga a kerdes is kiabranditott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!