Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a gazdagabb fiúk és lányok körében sokkal gyakoribb a depresszió?
A gazdagság ellen legjobb ellenszer,a jótékonyság!
Nem arra gondolok hogy oszd szét a pénzed,hanem,tedd magad hasznossá másokért! (nem mártírságra gondolok)
Kevered a fogalmakat, tehetős embereknél sokkal inkább az unalom játszik közre, ha két szalmaszálat nem tesznek keresztbe életükben, akkor sem fognak soha nélkülözni, így pedig nincs semmi ami előre hajtaná őket.
Ilyenkor jön a pia, vagy a drog amire el lehet verni a pénzt, és emiatt gondolják sokan depressziónak, de egészen más tőről fakad és nem az.
Előző válaszoló említette, hogy tegyed hasznossá magad, és bár nem rossz tanács, azért ki lehetne egészíteni, a lényeg azon van, hogy legyen valami célod, ami motivál, ami értelmet is ad.
Társadalmilag hasznos dolgot végezni és/vagy közreműködni, igen, ez jól hangzik, ahogy az önképzés is hasznos, de igazából bármi segíthet, nem kötelező hasznosnak lennie, pláne nem társadalmi szempontból.
"A vidékiek az egyetemen amúgy is egy pesti sznobnak tartanak."
Nem csodálom. Mi az, hogy a "vidékiek"? Ami nem Budapest, az már vidék? :D
1. Egy New York méretű városból nézve te is csak balkáni porfészekben élsz.
2. Pécs, Esztergom, Szombathely már akkor léteztek, amikor Budapest még sehol sem volt, hogy csak néhány példát említsek.
3. Néhány északkeleti cigánytenyészetet(Miskolc, Ózd, Salgótarján, stb.) kivéve bármelyik magyar város sokkal élhetőbb hely, mint a főváros.
Pfff Voltam már New Yorkban, és az is csak egy nagyváros a sok közül. Nem is szívesen laknék ott, mert akkora a tömeg, h alig lehet mozdulni.
Egyik ismerősöm meg pont Miskolcban él, és nagyon szeret ott élni. Na mindegy.:D
Én is voltam már, nem ez a lényeg. Hanem ez a fennhéjázónak ható vidékizés az, ami bosszantó.
BTW gondolom nem az avason vagy a diósgyőri stadion környékén lakik az ismerősöd, mert ott annyira nem élvezné az életet..
Azt mondanám, hogy próbálj a saját társadalmi rétegdből párt találni. Ha az egyik fél sokkal tehetősebb, mindig az van, hogy a másik fél csak "lóg rajta". Eleinte persze imponál, hogy megveszi nekem ezt vagy azt, ide visz randira meg oda... de egy idő után a másik elkezdi magát a párja adósának érezni, és ez megöli a kapcsolatot.
Viszont ha anyagilag nagyjából azonos lehetőségeitek vannak, akkor sokkal kiegyensúlyozottab lesz a párkapcsolat. A másik fél sem érzi magát kiszolgáltatva, és te sem érzed azt, hogy a pénzedért szeret, hiszen pénze neki is van.
Szóval ne sznobizmus miatt hanem a másik fél érdekében keress hasonló státuszú párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!