Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belezúgtam egy 6évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam egy 6évvel idősebb srácba. :/ Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
Egy utcába lakunk, ő 20 én 14. Gyakran találkozunk, és rengetegszer beszélgettünk nagyon sokáig és nagyon őszintén.. Egyszerűen annyira beléestem, hogy úgy érzem nemtudok nélküle élni, volt már barátom de egyiknél sem éreztem ilyet. Szerintetek lehet jövője ennek a kapcsolatnak? Felhozta a témát,de mivel ugye ő 20 és neki egy kapcsolatba már beletartozik a szex, megérteném és, komolyan.. lehet bele is mennék! Nagyon szeretm, még szűz vagyok de úgy érzem ő megérdemelne engem...annyi lenne a bökkenő, hogy biztos nem tudna 2hétnél többet várni.. Pedig ha várna pár hónapot úgy 4-5 hónapot maximum tuti belemennék!Szeintetek belevágjak? Kérlek ne ítéljetek el, de tyűű.. megbolondultam érte (nem pillanatnyi álláspont már több mint egy 1éve megőrülök érte)
2013. jan. 10. 02:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Honnan gondolod,hogy pár év múlva könyörögne neked?? Egy 20 éveshez nem való egy 14 éves kislány hallgass rá és hagyd Őt békén,neked min 3 évet várnod kéne a szexszel amíg talán elég érett leszel,gyerek vagy még,és ez a "szerelem" elmúlik hidd el nekem 20 évesen nevetni fogsz azon,hogy "halálosan szerelmes voltál" 14 évesen,keress a korosztályodból barátot,14 évesen a csóknál tovább ne menj a te érdekedben
2013. jan. 10. 09:42
 22/23 anonim ***** válasza:
az meg a másik,hogy anyád nem egy felelősségteljes szülő,hogy támogatja,hogy kislányát egy fiatal felnőtt megdugja
2013. jan. 10. 09:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Épeszű 20 éves már túl van azon az életszakaszon, ami a 14 évesekre jellemző. Van egy 14 éves kishúgom, ismerem jól ezt a világot. Persze mindegyik meg van arról győződbe, hogy jóval érettebb a koránál, de már ne is haragudj, kis idétlen csitrik vagytok. Vihorásztok a barátnőkkel, nézitek a Gossip Girl-t, eszelősen veritek a fb-csetet, közben meg huszonéves pasikról ábrándoztok. Mondom, hogy ismerem ezt a világot elég közelről, nem mellesleg én is voltam ennyi idős. Erre mondom, hogy normális 20 éves srác ehhez a szinthez képest már fasorban sincs. Jó esetben már a felsőfokú tanulmányait végzi, mellette már dolgozgat is. Felejtsd el a srácot, ő sem gondolja ezt komolyan. Ez egy kérészéletű kapcsolat lenne, mert a srác talán megpróbálná, de úgyis otthagyna, amint egy érett lánnyal találkozik. Te meg kanalazhatod magad össze a padlóról.
2013. jan. 10. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!