Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam egy 6évvel idősebb srácba. :/ Mit tegyek? 14/L
Nehéz ügy. Én úgy vélem, hogy ez esetben is a legjobb az őszinteség és a józan ész. Én tisztáznám a sráccal, hogy szexről egyenlőre szó sem lehet. Vagy elfogad így, vagy inkább semmi. Az élet kompromisszumokkal jár.
Egy igaz kapcsolatot amúgy sem a szex irányít. Fontos, fontos................de.....
Utolsó, egy 20 éves srác kapcsolatában szerinted nem a szex az egyik (ha nem a legfontosabb) dolog?? Akkor te vagy nem férfi vagy, vagy nem voltál soha 20 éves.
Egyébként kérdező ezt neked kell eldöntened, ha tetszik és akarod a dolgot akkor hajrá, de hónapokat biztos hogy nem fog várni, mert ilyenkor hipp-hopp képbe kerül valaki más és akkor rágni fogod a kefét.
Barátnőm 15 volt, én 21...persze hála istennek őt több ésszel áldotta meg az isten mint a mai fiatalokat általában (vannak kivételek persze!) szoval korához képest már akkor elég érett volt.
Mindez volt 2,5 éve, azota együtt vagyunk, és dúl a szerelem!:)
Én 20 éves voltam, amikor szűzen összejöttem az első barátommal, aki szintén 20 volt. És mégis várt rám 4 hónapot. Pedig ő már rég nem volt szűz, korábban is voltak kapcsolatai, még egyéjszakás kalandjai is. Amikor először felhívtam magamhoz a lakásba, készült gumival, mert azt hitte akció lesz. Mégis képes volt várni rám 4 hónapot.
Barátnőm 19 évesen jött össze az első barátjával, ők 3 hónapot vártak az első előtt.
Olyan nincs, hogy egy srác nem tud két hétnél többet várni, legfeljebb nem akar. Ha pedig nem akar, akkor nem kellesz neki eléggé.
23/L
Változik a világ... Nekem 14 évesen anyumék leszedték volna a fejemet, ha éjjel 02.45-kor még kérdéseket írogatok ide, ráadásul hétköznap. :)
Amúgy anyukád elég naiv, ha nem gondol arra, hogy szex is lenne a kapcsolatban. Elég fura, hogy egy anyuka kifejezetten támogatja is, hogy a 14 éves lánya egy 20 éves sráccal kavarjon.
ez az esetek többségének a kimenetele mint amit a 17-es írt.
ha te ki tudnád elégíteni egy 20 éves szükségleteit teljesen, akkor gratulálnék:D
felejtsd el... naiv vagy
Én 18 voltam, a párom 23, amikor összejöttünk, szóval bőven volt mindkettőnknek szexuális igénye, de mégsem feküdtünk le egymással azonnal. Kell az elején az igazi bizalom megszerzése.
Az a férfi, aki nem bír várni az első alkalomig, nem férfi, mert nem uralja önmagát. Aki pedig nem ura önmagának, abból lesznek az olyan esetek, mint egy ismerősnél, ahol a 15 éves lányt megerőszakolta a néhány évvel idősebb fiúja.
Én 25 vagyok most és fontos nekem a szex, de mégsem közlöm a párommal minden nap, hogy ha a heti adagom nincs meg, akkor pakolhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!