Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belezúgtam egy 6évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam egy 6évvel idősebb srácba. :/ Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
Egy utcába lakunk, ő 20 én 14. Gyakran találkozunk, és rengetegszer beszélgettünk nagyon sokáig és nagyon őszintén.. Egyszerűen annyira beléestem, hogy úgy érzem nemtudok nélküle élni, volt már barátom de egyiknél sem éreztem ilyet. Szerintetek lehet jövője ennek a kapcsolatnak? Felhozta a témát,de mivel ugye ő 20 és neki egy kapcsolatba már beletartozik a szex, megérteném és, komolyan.. lehet bele is mennék! Nagyon szeretm, még szűz vagyok de úgy érzem ő megérdemelne engem...annyi lenne a bökkenő, hogy biztos nem tudna 2hétnél többet várni.. Pedig ha várna pár hónapot úgy 4-5 hónapot maximum tuti belemennék!Szeintetek belevágjak? Kérlek ne ítéljetek el, de tyűű.. megbolondultam érte (nem pillanatnyi álláspont már több mint egy 1éve megőrülök érte)
2013. jan. 10. 02:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy. Én úgy vélem, hogy ez esetben is a legjobb az őszinteség és a józan ész. Én tisztáznám a sráccal, hogy szexről egyenlőre szó sem lehet. Vagy elfogad így, vagy inkább semmi. Az élet kompromisszumokkal jár.

Egy igaz kapcsolatot amúgy sem a szex irányít. Fontos, fontos................de.....

2013. jan. 10. 03:31
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, egy 20 éves srác kapcsolatában szerinted nem a szex az egyik (ha nem a legfontosabb) dolog?? Akkor te vagy nem férfi vagy, vagy nem voltál soha 20 éves.

Egyébként kérdező ezt neked kell eldöntened, ha tetszik és akarod a dolgot akkor hajrá, de hónapokat biztos hogy nem fog várni, mert ilyenkor hipp-hopp képbe kerül valaki más és akkor rágni fogod a kefét.

2013. jan. 10. 04:47
 13/23 anonim válasza:

Barátnőm 15 volt, én 21...persze hála istennek őt több ésszel áldotta meg az isten mint a mai fiatalokat általában (vannak kivételek persze!) szoval korához képest már akkor elég érett volt.

Mindez volt 2,5 éve, azota együtt vagyunk, és dúl a szerelem!:)

2013. jan. 10. 05:35
 14/23 anonim ***** válasza:
2 hét? ez csak lyukra megy:D
2013. jan. 10. 05:59
 15/23 anonim ***** válasza:

Én 20 éves voltam, amikor szűzen összejöttem az első barátommal, aki szintén 20 volt. És mégis várt rám 4 hónapot. Pedig ő már rég nem volt szűz, korábban is voltak kapcsolatai, még egyéjszakás kalandjai is. Amikor először felhívtam magamhoz a lakásba, készült gumival, mert azt hitte akció lesz. Mégis képes volt várni rám 4 hónapot.

Barátnőm 19 évesen jött össze az első barátjával, ők 3 hónapot vártak az első előtt.

Olyan nincs, hogy egy srác nem tud két hétnél többet várni, legfeljebb nem akar. Ha pedig nem akar, akkor nem kellesz neki eléggé.

23/L

2013. jan. 10. 06:56
 16/23 anonim ***** válasza:

Változik a világ... Nekem 14 évesen anyumék leszedték volna a fejemet, ha éjjel 02.45-kor még kérdéseket írogatok ide, ráadásul hétköznap. :)

Amúgy anyukád elég naiv, ha nem gondol arra, hogy szex is lenne a kapcsolatban. Elég fura, hogy egy anyuka kifejezetten támogatja is, hogy a 14 éves lánya egy 20 éves sráccal kavarjon.

2013. jan. 10. 06:59
 17/23 anonim ***** válasza:
14 voltam amikor összejöttem egy 23 éves sráccal. 4 hónap után feküdtünk le és rá 1 hétre dobott :/
2013. jan. 10. 07:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát nagyon megérdemelne egy ilyen fiú egy ilyen naív lányt mint te vagy. Tőlünk kérdezed, hogy lesz e jövője ennek a kapcsolatnak? Honnan tudhatnánk? Ha te belemész a sexbe írtó nagy ri*banc lehetsz már 14 évesen. Te meg egy ilyen palit Istenítesz? Hidd el én is bírnék sok mindenkit, ha a sötét oldalát nem látnám. Szüleidnek mondd csak el ezt az egészet. Eltiltanak tőle életed végéig, aztán majd mondhatod mennyire bírják őt(: Egyébként is abba mi a nagy szerelem, hogy még össze se jöttetek, de már sex a téma, hogy mikor feküdtök le? Én átérzem a fiút, mert barátnőm nekem is 15 éves, én 18. Bár nincs akkora nagy korkülönbség, de nálunk szóba se jött fél évig a sex, aztán beszéltünk róla és én vártam még fél évig a dologgal! Szóval, ha ennyi nincs a csávóba, akkor ne gyere vele össze, mert még azt is kinézem belőle, hogy meg fog csalni mással.
2013. jan. 10. 09:16
 19/23 anonim ***** válasza:

ez az esetek többségének a kimenetele mint amit a 17-es írt.

ha te ki tudnád elégíteni egy 20 éves szükségleteit teljesen, akkor gratulálnék:D

felejtsd el... naiv vagy

2013. jan. 10. 09:16
 20/23 anonim ***** válasza:

Én 18 voltam, a párom 23, amikor összejöttünk, szóval bőven volt mindkettőnknek szexuális igénye, de mégsem feküdtünk le egymással azonnal. Kell az elején az igazi bizalom megszerzése.

Az a férfi, aki nem bír várni az első alkalomig, nem férfi, mert nem uralja önmagát. Aki pedig nem ura önmagának, abból lesznek az olyan esetek, mint egy ismerősnél, ahol a 15 éves lányt megerőszakolta a néhány évvel idősebb fiúja.

Én 25 vagyok most és fontos nekem a szex, de mégsem közlöm a párommal minden nap, hogy ha a heti adagom nincs meg, akkor pakolhat...

2013. jan. 10. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!