Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a mai nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai nők egy részének kompromisszumot kell kötnie, ha megakarja találni a párját?

Figyelt kérdés
Úgy látom, a mai nők nagy része eléggé hasonló férfiakat tartanak vonzónak(határozott, férfias, helyes stb) De úgy látom, nagyon sok férfi futkorászik a világban, akik sok nőnek nem kellenének (önbizalomhiányos, határozatlan, csúnya, alacsony, duci vagy vékony). A jó pasik közül pedig sok a beképzelt meg aki megcsalja a nőt. Tehát, így statisztikailag szerintem nem jön ki az hogy minden nő olyan férfit talál amire vágyik, azaz úgy gondolom, ha megakarja találni a párját kompromisszumot kell kötnie, vagy élete végéig elszórakozik a jó pasikkal
2013. jan. 10. 01:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Churchill: "én csak olyan statisztikának hiszek amit magam állítottam."

A kérdést bután tetted fel, mivel minden párkapcsoalt legyen az jo vagy rosz kompromisszumokból áll. Ha az egyik fél nem hajlando erre akkor következik a szakítás

2013. jan. 10. 01:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindkét nemnek kompromisszumot kell kötnie. Ahogy az idő telik, úgy csökkennek az elvárások mindkét nemnél.
2013. jan. 10. 01:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen. Ha nem szeretnek viszont mást kell keresni, már ez is egy megalkuvás. Csak azért keresünk mást mert vele nem lehetünk. Az is elég ha olyat találunk aki mellett nem áldozat a hűség és több szabadságot ad, mint terhet. Szívás ha 3-4-5 emberben találod meg azokat amiket keresel. :D

21/N

2013. jan. 10. 01:30
 4/10 anonim ***** válasza:
viszont úgy kezdődik egy gangbang
2013. jan. 10. 02:16
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ahogy az idő telik, úgy csökkennek az elvárások mindkét nemnél." Sokszor igen, de ezzel nem értek egyet, ez már megalkuvás. Jó esetben idővel nem hogy csökkennek, hanem nőnek az elvárások, csak valamit változik az értékrend. Amíg egyik-másik tapasztalatlan tinilánynak az is elég, ha meglát egy jóképű, nagydumás pasit, addig egy érettebb (már ha lelkileg is érettebb) nőnek már nem feltétlenül ezek a legfontosabb tulajdonságok, viszont jobban odafigyelnek a belső tulajdonságokra, ilyen téren lesznek nagyobbak az igényei, vagyis inkább már jobban tudják, mi az, ami nekik igazán fontos egy kapcsolatban.

De idővel sok férfi is kinövi valamennyire az önbizalomhiányt és a határozatlanságot, nem mindenki marad élete végéig anyámasszony katonája.

Úgyhogy sokan lehet, hogy kompromisszumot kötnek, de sokaknak nincs rá szükségük. Vannak olyanok is, akik ha nem találnak maguknak megfelelő pár, nem is kötelezik el magukat. Én is így döntöttem volna, ha nem találtam volna hozzám illőt, mert még egyedül jobban éreztem volna magam, mint egy "ha ló nincs, szamár is jó" kapcsolatban.

2013. jan. 10. 02:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Kellene, de nem kötnek. Inkább egyedül maradnak, mint h összejöjjenek egy csúnya v alacsony pasival.
2013. jan. 10. 08:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolat kompromisszumokra épül ...
2013. jan. 10. 08:42
 8/10 anonim ***** válasza:
hát én inkább egyedül leszek, mint olyannal, akivel semmi közös nincs bennünk.
2013. jan. 10. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen,mindenfélekepp, kell kompromisszum,ezen már én is nagyon sokat gondolkodtam,viszont szerintem minden ember szerethető attól ,még nem kell macsónak lennie, meg kell találni a jó ,oldalát aztán idővel lehet rajta csiszolni...
2013. jan. 10. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolat tele van kompromisszumokkal, viszont ha a párválasztásra gondolsz rohadtul nem én döntöttem el kibe zúgok bele, nem is az én estem volt mégis 2 éve nagyon jól megvagyunk
2013. jan. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!