Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem megszólítani. Mit tegyek?
Már ismerősök vagyunk, de ő csak hétvégéken van fennt, mert hétközbe mindig van programja (foci,hangszer,néptánc...)
De akkor köszönjek, ha egyedül vagyok és ő is, vagy baj ha van mellettem mondjuk az a lány, akit már írtam?
Bátorságot hogy gyűjtsek?
a bátorság kérdést sajnos neked kell megoldanod. De annyit még tehetsz ha ez sikerült hogy amikor köszönsz és épp elmegy melletted vagy ott állsz mellette, hogy szeliden rámosolyogsz és enyhén megérinted a karját, nem a kezét hanem a karját lehetőleg könyék tájékon.
Nekem amikor egy lány ezt csinálta nálam bejött
22 F
Kérdés milyen a "fiú". Lehet neked jobb ha melleted áll a bnőd és úgy köszönsz, de neki lehet meg lerohanásnak tűnne ha ketten áltok előtte. Kettő az egy ellen nem ér! :D Bár engem nem zavarna.
Nem rossz amit mondott valamelyik előttem lévő, eleinte csak szimpátia kimutatása tekintettel, arcmimikával aztán ha úgy érzed mehet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!