Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért képesek egyetlen csalódá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képesek egyetlen csalódás miatt (férfias kisugárzás hiánya) feladni annyi jó mindent a mai nők? Ez a legfontosabb egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy nővel interneten, annyira jó volt minden, mindig mondta hogy hiányzom neki, hol vagyok, akart engem, megszeretett stb, de 3. randi után rájött, hogy neki nem kellek mégse, mert szerinte nem vagyok elég férfias és mindent dobott, minden jót amit eddig együtt töltöttünk csak emiatt
2013. jan. 9. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ma 15:39

Lol 3 randi után összemelegedés, hogy előtte életében nem látta egyik a másikat kb???

2013. jan. 9. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:

A levelezés a randi előjátéka. A randi a kapcsolat előjátéka. A 3. randi az az időpont, amikor illik kimondani a nemet, ha az egyik fél úgy érzi, nem sikerült meghódítani.

A kapcsolatoknak fontos része a szexualitás. Hiába voltál neki szimpatikus, ha nem tudta magát elképzelni veled.

2013. jan. 9. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Ok, az összemelegedés lehet, túlzás volt, csak a "mondta hogy hiányzom neki, hol vagyok, akart engem, megszeretett stb" rész alapján azt akartam mondani, hogy ha ilyeneket mond valaki, akkor gondolom, észrevette, hogy nem elég férfias valaki. Ez volt a hirtelen alkotott véleményem, ettől még nyilván nem gondolom, hogy ez feltétlenül így van :).
2013. jan. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!